Interesy z chinami.

jejmo
Użytkownik
Mam pytanie a mianowicie kupował już ktoś coś od użytkownika z chin albo innego ciekawego kraju. Chodzi mi o to jak najlepiej umówić się z formą płatności i czy ewentualnie długo sie czeka na przesyłke, bo że tak powiem nie chciał bym być zrobiony w balona i nie miec ani pieniędzy ani towaru. Będe wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

pzbych
Użytkownik
Hej kumpel ciągnie towar z Tajwanu i niestety........... wszystko jest w porządku, ceny bardzo przystępne, wysyłka też do zaakceptowania i co najważniejsze przesyłka idzie tylko 8 dni, (a mnie dzisiaj jedna pani z niemiec odpisała na negatywa że przeyłka z niemiec do Polski idzie ponad 2 miechy) Ważne jest aby towar został dobrze zapakowany.
77pia
Użytkownik
ja mam swoja firme to wiem o czym dagam , a ty jeszcze jestes zielony troche za uszkami
mata255
Użytkownik
77pia ty chyba spacjalnie probujesz odradzic ludza kupowanie na platformie chinskiej. Nie wszyscy chińczycy to oszusci a o przechwyceniu towaru komuś że żekomo jest podrabiany to ja jeszcze nie slyszałem.(wejs to na logike człowieku ze ty jako osoba kupujaca na aukcji z zaoceanu jestes swiadom tego że kupujesz towar oryginalny a reszta cie moze w tylek pocalowac)Z jednym sie moge zgodzic absolutnie odradzam kupowanie od gości z mała ilością komentarzy!!!.i tylko przez ebay żadnych transkacji poza radze tez dogadac sie o transport bo jest on bardzo drogi (
77pia
Użytkownik
Hi Mozesz miec szczescie , ale moze cie tez ktos w konia zrobic , a takich jest duzoooo. Duzo przypadkow tez bylo , ze sprzedawca mowil , ze to sa naprawde orginalne rzeczy , a byly podrobki. Jak kupisz podrobki i dojda do tego to masz TY jako kupiec sprawe sadowa na karku. Jezeli chodzi o przesylke to musisz sie liczyc z 6-8 tygodni. Zastanow sie dobrze.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay