Witam
Mam takie pytanie, Wystawiłem aukcję i chciałbym żeby pod aukcją były napisane info o sprzedającym oraz o zwrotach. Widziałem to na innych aukcjach ale ja nie mogę tego znaleźć. Prosze o podpowiedź jak to ustawić i gdzie
z góry dziekuje, pozdrawiam
Jeśli nastawiłeś się na Niemiecki rynek to musisz zalogowac się na ebay de i tam wystawic po Niemiecku aukcje. Wybierz ten trudniejszy (Główny formularz sprzedaży)
pozdrawiam
czy jak wystawiasz aukcje żeby coś sprzedać w niemczech to robisz to na polskim ebayu czy niemieckim??
Ja najczęsciej wystawiam na ebay com i zaznaczam opcje widoczności na UK.
Jeśli to czyta ktoś zorientowany w temacie to mam pytanie:
Wystawiłem teraz aukcje na ebay com w dziale
Collectibles > Knives, Swords & Blades > Folding Knives > Vintage (Pre 1970) > Other
I ZA DIABŁA NIE MA TAM WIDOCZNOŚCI NA EBAY UK
pozdrawiam
najlepiej sprzedawać tam, gdzie jest popyt, a to dlatego, że jeśli wystawisz na PL, a np "Niemiaszki" nie użyją wyszukiwarki zaawansowanej, a bardzo rzadko to robią to nie odnajdą Twojego przedmiotu w swoim serwisie
dziekuje za podpowiedz ale i tak nie moge tego zrobić 😞
mam takie pytanie: czy jak wystawiasz aukcje żeby coś sprzedać w niemczech to robisz to na polskim ebayu czy niemieckim??
Cyba wiem o co Ci chodzi. Nie na wszystkich aukcjach to można ustawic, ja na swoich aukcjach mam np: język - Niemiecki, no bo katalog moe byc wydany w innym języku. To jest zaraz na początku wystawiania aukcji.
oczywiście że są ale nie o to chodzi, Patrząc na twoją aukcje masz info o charakterystyce przedmiotu i o takie cos mi chodzi tylko ze na dole aukcji, jak obejrzysz jakieś aukcje to napewno zauważysz. Ewentualnie podpowiedz jak ty ustawiłeś charakterystyke to moze dojde do tego powoli
dzieki