Informacje o sprzedającym oraz info o zwrotach

Witam Mam takie pytanie, Wystawiłem aukcję i chciałbym żeby pod aukcją były napisane info o sprzedającym oraz o zwrotach. Widziałem to na innych aukcjach ale ja nie mogę tego znaleźć. Prosze o podpowiedź jak to ustawić i gdzie z góry dziekuje, pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

Jeśli nastawiłeś się na Niemiecki rynek to musisz zalogowac się na ebay de i tam wystawic po Niemiecku aukcje. Wybierz ten trudniejszy (Główny formularz sprzedaży) pozdrawiam
Może chodzi o to że są dwa rodzaje wystawiania aukci: Uproszczony formularz sprzedaży i Główny formularz sprzedaży (zaawansowane opcje sprzedaży)
czy jak wystawiasz aukcje żeby coś sprzedać w niemczech to robisz to na polskim ebayu czy niemieckim?? Ja najczęsciej wystawiam na ebay com i zaznaczam opcje widoczności na UK. Jeśli to czyta ktoś zorientowany w temacie to mam pytanie: Wystawiłem teraz aukcje na ebay com w dziale Collectibles > Knives, Swords & Blades > Folding Knives > Vintage (Pre 1970) > Other I ZA DIABŁA NIE MA TAM WIDOCZNOŚCI NA EBAY UK pozdrawiam
najlepiej sprzedawać tam, gdzie jest popyt, a to dlatego, że jeśli wystawisz na PL, a np "Niemiaszki" nie użyją wyszukiwarki zaawansowanej, a bardzo rzadko to robią to nie odnajdą Twojego przedmiotu w swoim serwisie
musisz mieć konto firmowe !
dziekuje za podpowiedz ale i tak nie moge tego zrobić 😞 mam takie pytanie: czy jak wystawiasz aukcje żeby coś sprzedać w niemczech to robisz to na polskim ebayu czy niemieckim??
To jest w tym rejonie gdzie ustawiasz STAN - NOWE albo UŻYWANE
Cyba wiem o co Ci chodzi. Nie na wszystkich aukcjach to można ustawic, ja na swoich aukcjach mam np: język - Niemiecki, no bo katalog moe byc wydany w innym języku. To jest zaraz na początku wystawiania aukcji.
oczywiście że są ale nie o to chodzi, Patrząc na twoją aukcje masz info o charakterystyce przedmiotu i o takie cos mi chodzi tylko ze na dole aukcji, jak obejrzysz jakieś aukcje to napewno zauważysz. Ewentualnie podpowiedz jak ty ustawiłeś charakterystyke to moze dojde do tego powoli dzieki
Ja widze na Twojej aukcji: ,,Zwroty są przyjmowane "
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay