Import orginalnych słuchawek z Chin

Witam. Zainteresowałem się importem słuchawek z Chin. Znalazłem na pewnym portalu kilku ciekawych sprzedawców. Wystawiają na sprzedaż orginalne słuchawki takich marek jak : SENNHEISER, Creative, Bose itp. Sprzedawcy, którzy oferują te produkty twierdza iz produkty są w 100% orginalne i produkowane w autoryzowanych fabrykach w Chinach. Mają duzo pozytywnych komentarzy za te słuchawki więc wydaje się raczej ucziwymi sprzedawcami. Obawiam sie jednak ze jesli to są podróby to mogę miec duze kłopoty na granicy. Co musi dołączyc sprzedawca do wysyłki zeby było wiadomo ze to orginał n.p certyfikat autentyczności z autoryzowanej fabryki czy moze cos innego ??? Aha i jeszcze pytanie co do importu tych produktów, czy musze miec pozwolenie od autoryzowanego sprzedawcy w Polsce bo chciałbym zakupić ilosci rzedu 50-100szt. Przeglądając oferty sprzedazy na allegro zauważyłem ze duzo osób sprzedaje takie słuchawki importując z Chin w większych ilości więc pewnie nie trzeba miec pozwolenia chyba ze sie myle. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań