Email kupujacego ????

Jak mam sie skontaktować z klientem ktory wygral aukcje. Jezeli nie dostaje zadnych maili od Ebay i nie moge sie skontaktowac z uzytkownikiem ze strony uztkownika.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

adk.tvp
Użytkownik
Witam Ponieważ kwestie ochrony prywatności są istotne dla wszystkich stron, aby zażądać informacji kontaktowych partnera handlowego należy wykonać następujące kroki: 1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy. Pozdrawiam adk.tvp
polon33
Użytkownik
MIAŁEM PODOBNĄ SYTUACJĘ KUPUJĄC NA NIEMIECKIM EBAY,WIADOMOŚCI OD SPRZEDAJĄCEGO NIEDOCHODZIŁY, ZATRZYMYWAŁ JE MOJ ATNYSPAM, TERAZ REGULARNIE ZAGLADAM DO TEJ SKRZYNKI
Ja też mam takie trudności w komunikowaniu się z wygrywającym oraz z Ebay. Czy ktoś może pomóc????
Przyłączam się do uwag zgłoszonych przez moich przedmówców. Od pewnego czasu nie otrzymuję z eBay jakichkolwiek e-maili (powiadomień o zakończeniu moich aukcji, w których jest wygrywający licytant i nie ma wygrywajacego licytanta, mimo że takie preferencje istnieją w moim koncie eBay). Z powodu braku powiadomień z eBay mimo że jest wygrywający licytant, nie można się z Nim skontaktować.
Udało mi się wysłać wiadomość do kupującego ze strony Ebay ale wiadomość była króciutka :-). "Podaj mi swoj email" Pozdrawiam
gobi2538
Użytkownik
Dołączam się do pytania, od 2 dni próbuję się skontaktowac z użytkownikiem przez formularz, ale niestety cały czas wywala błąd, a maila potwierdzającego transakcję jak nie było tak nie ma.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay