Dotyczy zakupu przedmiotów w Angli

stachu12
Użytkownik
Witam mam pytanie ile czasu czeka się na zakupiony przedmiot z Angli.Ja zakupiłem kilka 11go i 13go stycznia i jak dotej pory nic domnie niedoszło,proszę o informację za co z góry serdecznie dziękuję.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

JA kupilem przedmiot w angili i dotarl po 4dniach roboczych.
gina_gm
Użytkownik
To nie byl najlepszy termin na zakupy w Anglii, sama czekam na przedmiot zakupiony 10-tego. 25-go stycznia kupilam u tego samego sprzedawcy nastepny przedmiot i juz sie ciesze jego posiadaniem. Jestem w kontakcie ze sprzedawca, ktory mowi, ze oblodzenie lotnisk i zasniezenie zdezorganizowalo przesylanie paczek. Nie mam powodu, zeby nie ufac, bo sprzedawca zglasza gotowosc pelnej refundacji, jezeli nie otrzymam przedmiotu do nastepnego tygodnia. Moze nalezy jeszcze troche poczekac, a spor otworzyc przed uplywem 45-tego dnia? Przesylki zwykle "ida" z Anglii 4-14 dni (jezeli akurat poczta nie strajkuje lub warunki pogodowe nie zablokuja przesylek). Chyba dobrze byloby skontaktowac sie ze sprzedawca i spokojnie spytac, czy zna los przesylki. Na "szarpanie" sie ze sprzedawca jest jeszcze czas. Tylko trzeba pamietac o tych 45 dniach, ktore sie ma na otworzenie sporu.
już powinny być, nie czekaj tylko otwieraj spór jeśli płaciłeś PayPal'em masz na to 60 dni na eBay'u lub 45 dni na PayPal'u od dnia zakończenia aukcji
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań