Dodanie do PL konta PayPal adresu z innego kraju

apa-sf
Użytkownik
Jak można dodać do adresów przypisanych do mojego konta PayPal (konto premium, zarejestrowane i zweryfikowane polską kartą kredytową) dodać adres z innego kraju? Np. z USA? Gdy w ustawieniach profilu -> adresy klikam dodanie nowego, nie mam możliwości zmiany kraju w nowym adresie. Koleś z pomocy technicznej PP powiedział, abym usunął przypisanie konta PP do konta eBay, dodał żądany adres do konta eBay i na nowo skojarzył konta PP i eBay. Niestety nie dało to zamierzonego efektu - w koncie PP nadal mam tylko adres podstawowy z karty kredytowej. Chyba, że jakoś należy jeszcze wyłączyć przypisanie konta PP w koncie eBay - takiej opcji na eBay-u nigdzie nie znalazłem, wyłączyłem przypisanie jedynie w Panelu PP do konta eBay.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

nie pisz prosze wielkimi literami. Mozna podlaczyc tylko jedno konto Paypala do jednego konta Ebay. tu bylo: http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500005551&tstart=0&mod=1217492556710
desiregk
Użytkownik
JA MAM TEN SAM PROBLEM.EBAY TEN SAM NOWE KONTO PAYPAL I NIE MOŻNA TEGO POŁONCZYC.CO TU JEST NIE TAK?PAYPAL POWINIEN BYC NIEZALEŻNY I POWINNO SIE MÓC POŁĄCZYĆ NAWET KILKA KONT Z EBAYEM.A TU NICI.JAKIE JEST Z TEGO WYJŚCIE?CZEKAM NA PORADĘ.
ok. rok temu tez probowalem bez powodzenia- czyli nic sie nie zmienilo i kraju nie mozna zmienic. Nawet gdybys zmienil to zweryfikowany moze byc tylko adres z kraju zamieszkania i to tylko w niektroych krajach (w Polsce raczej nie). Wyjsciem z sytuacji jest odznaczenie adresu do wysylki i podanie w miejscu na wiadomosc. Impilkuje to wynik ewentualnej reklamacji wiec nalezy stosowac tylko wobec zaufanych kontrahentow.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay