Do dupy jestescie wszyscy

cały ten pieprzony ebay. wylicytowałem sobie pare rzeczy na ebay.com i nie moge za nie zapłacić bpo sprzedawca przyjmuje tylko płatnosci z serwisów któe z kolei nie akceptuja polskich kart ,pozwalacie sie rejestrować Polakom a nie dajecie im możliwości zapłaty za towaru paranoja,paypal to wogle jest huja warty do tego stosujący nielegalne praktyki czyli wy EBAy bo za niego odpowiadacie jak to możlwie że nie przyjmujecie kart Visa jak musicie je przyjmowac chocbym to kase ugandy słał,przez to narażacie użytkowników któzy płaca potem niesprawdzonymi serwisami które nie zawsze są akceptowane przez rasistowskich amerykanów ,na pytania słane do nich odpowiadają jakies farmazony lub jakies głupie propozycje ,odpowiedzi z polskieog sertwisu to wogle pozal sie boże np. pisze gosciowi z temy ebay.pl że wyczerpałem wszystkie możliwości kontaktu gośc nie chce tak i tak rozwiazac problemu i prosze o pomost w kontakcie z tym gosciem gdyż nie za dobrze znam angielski ,a po tygodniu dostaje odpowiedź żebym sie skontaktował ze sprzedawca w celu finalizacji i dogadania sie no jakis debil co za cwelgłupi oby cie w jakiejś uliczce dojebali nawet nie rpzeczytał mojego e-maila do Dupy jednym słowem totalna olewka po cholere wogle zecie odpalali tego polskiego e-bay on jest daremny że sie go nawet naprawiac i poprawiać nie do tego nielegalne praktyki prowadzicie, I PRZESTAŃCIE PISAC PROSZE SIE ZWRÓIĆ TO SERWISU YTAM GDZIE PAN KUPOWAŁ BO STAMTAD ODSYŁAJĄ DO WAS LUB PROSŻA O KONTAKT POPRZEZ P[OLSKI SERWIS.WOGLE KONTAKT Z WAMI TO JAK ZAŁTWIANIE SPRAW W NASZYCH URZEDACH A TE WASZE ZASADY TO SCIEMA ,CO JAK CO UWAŻAM ŻE ALLEGRO JEST DOSYC BEZNADZIEJNE PORAŻKA ALEW PORÓWNANIU Z WAMI TO JAK PRYWATNA KLINIKA.PRZEZ TE WASZE PRAKTYKI GROZI MI 10 NEGATYWÓW I BYC MOŻE WAŁEK Z HAJSEM ALE TO MNIEJSZY PROBLEM ALE NEGATYWY TEOG NIC NIE COFNIE ,SKOR NIE MA PŁĄTNOSCI DLA POLAKÓW NA ZAGRANICZNYCH SEWRISACH TO POWINNO SIE NAM ZAKAZAC REJESTROWAC TAM,WY TO TU WOGLE NIE POWINNISCIE JESZCZE JESZCZE BYĆ,MAM NADZIEJ ŻE WAM TEN SERWIS DOJEBIA ROZJEBIA LUDZI EZAKŁĄDAJCIE LEWE KONTA I RÓBCIE WAŁY NIECH TO GÓWNO PADNIE I TO NIE DLATEGO ŻE ZE SERWIS MA PROBLEMY TECHNICZNE TYLKO DLATEGO ZĘ OLEWACIE LUDZI ,NIE CZYTACIE NAWET E-MAILI NEI CHCECIE POMAGAC ODSYŁĄCIE DALEJ A NAJWIĘCJE PIERDOLICIE O UCZCIWOŚCI I POMOCY MIESIAC CZASU PRÓHÓJE SIE OD WAS DOPROSIĆ POMOCY NIC,NIE WIEM JAK STARCZY I ZOSTANIE HAJSU TO CHYBA WAM JAKIŚ PROCES DLA PICU PUBLICZNEGO WYTOCZE NIE WIEM WOGLE CO GADAM TAKI NEROWOWY JESTEM WIEC PRZEPRASZAM SPOŁECZNOŚĆ ZA BRZYDKIE SŁOWA (KTÓRE DO MNEI NIEPODOBNE SĄ I INNE BZDURY ALE MUSIAŁEM SIE TU WYZALIĆ HUJ WAM W DUPE PIEPRZENI AMERYKAŃSCY RASIŚCI MAM NADZIEJE ŻE TAKICH OsAMÓW BINLADENÓW SIE ZNJDZIE Z 50 i rozjebia ta ameryke w cholere

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

ez*trade
Użytkownik
hipek_z_kanapy,
To twoja wina. Na drugi raz czytaj zanim licytujesz. To nie eBaya wina że sprzedawca znajdujący się w Stanach nie przyjmuje europejskich/polskich kart. Jak wprowadzą PayPala w Polsce to będzie łatwiej.
EBAY JEST TABLICA OGLOSZEN i platforma umozliwiajaca kontakt miedzy sprzedajacym i kupujacym. To taki bank danych, dostepny dla kazdego, z elementami ulatwiajacymi przeprowadzenie tranzakcji. Czy mamy pretensje do gazety za zamieszczone w niej ogloszenie? Trzeba byc tego swiadomaym a uniknie sie irytacji. Nieobecnosc PayPal w Polsce to istotny brak ale ... jak to bywa w praktyce? 1. Amerykanin i Anglik przyjma chetnie zaplate poprzez BidPay / pytac przed zakonczeniem aukcji/ 2. Niemiec i Austriak odetchnie z ulga, gdy zaproponujemy przelew bankowy, tak placilem tez Japonczykowi. 3. Przecietny Francuz nie ma pojecia co to PayPal i oczekuje jakis dziwnych czekow bankowych o ktorych w Polsce nikt nie slyszal... Raz jeszcze polecam lekture; www.e-platnosci.23.pl
Racja jest to, ze niepowinni nam umozliwiac zakupow/sprzedarzy na zagranicznych eBayach dopuki nie uruchomia payPala. Uwazam to za powazny blad w sztuce ebiznesowej oraz brak przemyslen typu "co sie moze stac gdy dajemy dziecku miotacz ognia". Udeza taki brak przewidywalnosci w zwyklych uzytkownikow - ktorzy niewiedza o tym ze eBay ten jest jedynie jakas wersja testowa. I choc napisane jest wyraznie po polsku "handluj z calym swiatem" to nikt nie odpowie nam z kierownictwa eBay.pl na pytanie "W JAKI SPOSOB". Udeza taki brak pomyslunku w nas zwyklych uzytkownikow ktorzy te problemy po duzych kombinacjach sa w stanie rozwiazac, poniewaz buduje wizerunek nas POLAKOW wobec reszty swiata - jako jakichs dziwnych ludzi ktorzy kupuja sprzedaja a nie wplacaja albo nie da im sie wplacic normalnie gotowki. Oczywiscie sa sposoby na handel z zagranica ale nie znajdziecie ich w pomocy ebaja tylko w centrum odpowiedzi. Temat ten jest walkowany ze wszelakich stron a wrazenie ze mozemy jedynie sami sobie pomoc przypomina mi atmosfere bazarowa. W taki sposob nigdy, zwykly, szary uzytkownik internetu sie nie odnajdzie na rynkach internetowych. Myslalem ze eBayowi zalezy na uzytkownikach - szczegolnie tych ktorzy maja za co kupowac. Ale jak jestem milionerem to czy zalezy mi na dowiadywaniu sie setek informacji zeby cos koniecznie przez internet kupic? Moze sie cos zmieni wraz z czasem? Ktos nas uslyszy????
no i jak się skończyły te transakcje . dałeś radę sfinalizować czy nie ?
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań