cały ten pieprzony ebay. wylicytowałem sobie pare rzeczy na ebay.com i nie moge za nie zapłacić bpo sprzedawca przyjmuje tylko płatnosci z serwisów któe z kolei nie akceptuja polskich kart ,pozwalacie sie rejestrować Polakom a nie dajecie im możliwości zapłaty za towaru paranoja,paypal to wogle jest huja warty do tego stosujący nielegalne praktyki czyli wy EBAy bo za niego odpowiadacie jak to możlwie że nie przyjmujecie kart Visa jak musicie je przyjmowac chocbym to kase ugandy słał,przez to narażacie użytkowników któzy płaca potem niesprawdzonymi serwisami które nie zawsze są akceptowane przez rasistowskich amerykanów ,na pytania słane do nich odpowiadają jakies farmazony lub jakies głupie propozycje ,odpowiedzi z polskieog sertwisu to wogle pozal sie boże np. pisze gosciowi z temy ebay.pl że wyczerpałem wszystkie możliwości kontaktu gośc nie chce tak i tak rozwiazac problemu i prosze o pomost w kontakcie z tym gosciem gdyż nie za dobrze znam angielski ,a po tygodniu dostaje odpowiedź żebym sie skontaktował ze sprzedawca w celu finalizacji i dogadania sie no jakis debil co za cwelgłupi oby cie w jakiejś uliczce dojebali nawet nie rpzeczytał mojego e-maila do Dupy jednym słowem totalna olewka po cholere wogle zecie odpalali tego polskiego e-bay on jest daremny że sie go nawet naprawiac i poprawiać nie do tego nielegalne praktyki prowadzicie, I PRZESTAŃCIE PISAC PROSZE SIE ZWRÓIĆ TO SERWISU YTAM GDZIE PAN KUPOWAŁ BO STAMTAD ODSYŁAJĄ DO WAS LUB PROSŻA O KONTAKT POPRZEZ P[OLSKI SERWIS.WOGLE KONTAKT Z WAMI TO JAK ZAŁTWIANIE SPRAW W NASZYCH URZEDACH A TE WASZE ZASADY TO SCIEMA ,CO JAK CO UWAŻAM ŻE ALLEGRO JEST DOSYC BEZNADZIEJNE PORAŻKA ALEW PORÓWNANIU Z WAMI TO JAK PRYWATNA KLINIKA.PRZEZ TE WASZE PRAKTYKI GROZI MI 10 NEGATYWÓW I BYC MOŻE WAŁEK Z HAJSEM ALE TO MNIEJSZY PROBLEM ALE NEGATYWY TEOG NIC NIE COFNIE ,SKOR NIE MA PŁĄTNOSCI DLA POLAKÓW NA ZAGRANICZNYCH SEWRISACH TO POWINNO SIE NAM ZAKAZAC REJESTROWAC TAM,WY TO TU WOGLE NIE POWINNISCIE JESZCZE JESZCZE BYĆ,MAM NADZIEJ ŻE WAM TEN SERWIS DOJEBIA ROZJEBIA LUDZI EZAKŁĄDAJCIE LEWE KONTA I RÓBCIE WAŁY NIECH TO GÓWNO PADNIE I TO NIE DLATEGO ŻE ZE SERWIS MA PROBLEMY TECHNICZNE TYLKO DLATEGO ZĘ OLEWACIE LUDZI ,NIE CZYTACIE NAWET E-MAILI NEI CHCECIE POMAGAC ODSYŁĄCIE DALEJ A NAJWIĘCJE PIERDOLICIE O UCZCIWOŚCI I POMOCY MIESIAC CZASU PRÓHÓJE SIE OD WAS DOPROSIĆ POMOCY NIC,NIE WIEM JAK STARCZY I ZOSTANIE HAJSU TO CHYBA WAM JAKIŚ PROCES DLA PICU PUBLICZNEGO WYTOCZE NIE WIEM WOGLE CO GADAM TAKI NEROWOWY JESTEM WIEC PRZEPRASZAM SPOŁECZNOŚĆ ZA BRZYDKIE SŁOWA (KTÓRE DO MNEI NIEPODOBNE SĄ I INNE BZDURY ALE MUSIAŁEM SIE TU WYZALIĆ HUJ WAM W DUPE PIEPRZENI AMERYKAŃSCY RASIŚCI MAM NADZIEJE ŻE TAKICH OsAMÓW BINLADENÓW SIE ZNJDZIE Z 50 i rozjebia ta ameryke w cholere