Dlaczego nie moge wystawic aukcji?

arras_88
Użytkownik
Probuje wieczorem, w nocy, rano. Caly czas komunikat: "Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji." Czy ktos z .... nie chce uzywac epitetow... obslugi, moglby sie pofatygowac i dac jakas rzeczowa odpowiedz? Czy problem wynika z tego ze rejestrowalem sie na niemieckim ebayu? Chce zachowac nicka!! Nie bede mial mozliwosci wystawiania? Musze sie zarejestrowac na nowo przez polskie strony z nowym nickiem?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

Mam ten sam problem. Prawdopodobnie trzeba się zarejestrować na niemieckim ebayu jako sprzedający, tylko nie wiem czy jak wystawię aukcję na polskim , to czy będę musiał odprowadzić prowizję do Niemiec.
Mam ten sam problem. Prawdopodobnie trzeba się zarejestrować na niemieckim ebayu jako sprzedający, tylko nie wiem czy jak wystawię aukcję na polskim , to czy będę musiał odprowadzić prowizję do Niemiec.
arras_88
Użytkownik
SZANOWNI ADMINISTRATORZY macie racje ze nie podajecie zadnego kontaktu do siebie bo w tej chwili mam ochote was udusic. Co za dziadostwo, totalna amatorka. Na starym nicku nie moge wystawiac aukcji, probuje sie rejestrowac na nowo na polskich stronach podaje nowego nicka i moje dane po czym uzyskuje komunikat "Twoja rejestracja już była potwierdzona. Zaloguj się." Moze chodzi o to zebym podal falszywe dane adresowe ? Moze tak laskawie ktos ruszy d.... i przynajmniej wrzuci baner na glowna strone. Z powodu totalnej niekompetencji i braku umiejetosci serwis nie nie funkcjonuje. Prosze sie nie rejestrowac i nic nie sprzedawac.
tomeczz
Użytkownik
witka, mam ten sam problem. Loguje sie na nick niemiecki i wyskakuje ten sam problem. Czy jedyne rozwiazanie to odrebna rejestracja?
Witam! Pisalem juz dokladnie o tym samym problemie (i tez loguje sie nazwa i haslem z niem. ebay'a); myslalem ze tylko zdjec nie laduje no ale najwyrazniej nawet bez zdjec nie da sie aukcji wystawic; *** PONAWIAM PROSBE DO ADMIN'ow EBAY-POLSKA O POMOC/WYJASNIENIE *** ovca
pavca_pl
Użytkownik
Mam ten sam problem !! Na początku się zdziwiłem że po wpisaniu nicka i hasła z niemieckiego eBay zostałem zalogowany ??, uzyskałem dostęp do moich danych - i pomyslałem sobie "no to jest firma". Ale moja radość prysła po próbie wystawienia czegoś na aukcje !! Wyskakuje głupi komunikat w którym nie wiadomo czy to moja wina, czy też coś nie tak w systemie. Panowie użytkowników zarejestrowanych na niemieckim eBay jest napewno wielu więc weźcie się do roboty i rozwiążcie ten problem.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań