Dlaczego nie mogę sprzedawać??

mmdl_pl
Użytkownik
Co jest, zarejestrowałem sie już poł roku temu w niemieckim ebayu dostalem list zwrotny a teraz nie moge sprzedawac i wystawiac na polskim, co jest?? czy musze sie zajerestrować na polskim ??? prosze o odpowiedz bo ebay nie odeslalo mi nic:( troszke chyba sobie nie moga poradzic

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

adk.tvp
Użytkownik
Witam / wolu44 Nie widzę potrzeby likwidacji konta na innym eBay-u (może się jeszcze przydać), po prostu zarejestruj się na Polskim eBay-u, dane mogą być takie same jak podałeś na Niemieckim eBay-u, potrzeba tylko zmienić adres skrzynki kontaktowej. Pozdrawiam adk.tvp
adk.tvp
Użytkownik
Witam Żeby uniknąć podobnych problemów w przyszłości zarejestruj się po prostu na Polskim eBay-u i po kłopocie. Pozdrawiam adk.tvp
wolu44
Użytkownik
Aha ... ponieważ ta sytuacja trwa już ładnych pare miesięcy to możę usunę swoje konto i zarejestruję je ponownie na ebay.pl. proszę o pomoc jak to zrobić.
wolu44
Użytkownik
Ja mam to samo. POMOCY! wyświtla mi się to: Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay