Czy moge załozyc drugie konto Paypal ???

Witam. Mam częściowo zablokowane konto w Paypal nie moge wysyłac ani otrzymywać zapłaty. Czy mogę założyć następne konto Paypal na te same dane i dodając tą samą kartę ??? Potrzebuje wpłacic pieniązki za kilka przedmiotów. Dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

chinese honest website http://www.elertrade.com he is my old customer,and he will give you a satisfied answer.
Witam. Na stronie inteligo należy kliknąć w pozycje otwórz rachunek zeby założyc subkonto ??? bo nic innego nie widze..
Wydaje mi się, że dobrze by było, abyś założył nowe konto na ebayu. Do głownego rachunku w inteligo załóż sobie subkonto to trwa klika sekund (otwórz rachunek) i zamówisz kartę przez net (moje dane-->karty płatnicze-->zamów kartę płatniczą). Jak będzisz miał problemy to zadzwoń na infolinię dla klientów banku 0800121121 Pozdrawiam i powodzenia P.
Dziękuje za odpowiedz. Mam jeszcze jedno pytanie mam konto w inteligo czy będe mógł zamówic drugą kartę czy musze założyc jeszcze jedno nowe konto i dopiero zamówic kartę ? Pozdrawiam
Witam możesz, ale.... na iną kartę kredytową/debetową Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań