Czy można zapłacić opłatę za prowizję eBay przez PayPal / kartę kredytową

Jak w temacie, nie mogę znaleźć takiej opcji, konto paypal niby powiązałem, zweryfikowałem, potem jeszcze w samym koncie paypal znowu dodałem powiązanie aukcji ebay, a jedyna opcja zapłaty za prowizję to przelew... jestem tu nowy stąd to pytanie, pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

To nie jest tak do końca, bo jeśli zmienisz na walutę rozliczeniową € to będziesz mógł płacić polską kartą kredytową. Ja płacę kartą, ale mam walutę rozliczeniową w €
W porządku chyba już wiem o co chodzi: "W tej chwili nie możesz korzystać z tej opcji. Tylko użytkownicy, których walutą rozliczeniową jest euro, mogą korzystać z płatności kartą kredytową. Informacje o dostępnych formach płatności znajdziesz na stronie Mój eBay > Konto sprzedającego. Aby uzyskać dalsze informacje, skontaktuj się z Obsługą klienta eBay." Tak więc mając Polską kartę kredytową w PLN mogę zapomnieć o takiej formie wpłat? No to fajnie czuje się bardzo dowartościowany ;) pozdrawiam
Dziękuję za odpowiedź. Niestety jedyna opcja którą mi podaje ebay przy płatności jednorazowej to przelew... Przy wystawianiu aukcji coś krzyczał żebym się uwierzytelnił, zrobiłem to wybierając właśnie uwierzytelnienie przez kartę kredytową, trochę się gubię w tym ebay'u ;(
Karta TAK, PayPal NIE Wchodzisz w moje konto -> konto sprzedającego -> dokonaj płatności jednorazowej
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań