Czy ktoś wie dlaczego nic tu nie funkcjonuje prawidłowo?

renatep28
Użytkownik
Od początku jak ruszył ten polski Ebay usiłuje coś wystawić ale niestety to niemożliwe. Za każdym razem a próbuje kilka razy dziennie na zakonczenie wystawiania pokazuje mi się że system nie może zrealizować...etc... i żeby próbować później. Mój kolega ma to samo więc się zarejestrował ponownie pod innym nickiem, też próbowałam i nic z tego, ani zmiana nicka ani rejestracja jako inna osoba, próbowałam na ojca, etc... nie da rady. Najpierw system mi wciskał że mam nieprawidłowy email , od dzisiaj email juz jest dla niego prawidlowy a wpisuje ten sam, natomiast nie mogę dokonczyć rejestracji bo system informuje mnie że jestem zarejestrowana i mam się zalogować więc się loguję jako ten nowy użytkownik a dowiaduję się że taki użytkownik nie istnieje. Napisałam do Ebayu już kilka razy, że to jakieś kpiny i robienie z ludzi idiotów, dwa dni i zero odpowiedzi. Ile można próbować? Pod moim starym nickiem nic nie mogę wystawić a na nowo nie można się zarejestrować. Ktoś wie o co tu chodzi i dlaczego Ebay nie reaguje na moje pytania???? Mam pisać do Szwajcarii? bo już nie wiem, nie rozumią po polsku, czy co?

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (0)

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań