Od początku jak ruszył ten polski Ebay usiłuje coś wystawić ale niestety to niemożliwe. Za każdym razem a próbuje kilka razy dziennie na zakonczenie wystawiania pokazuje mi się że system nie może zrealizować...etc... i żeby próbować później. Mój kolega ma to samo więc się zarejestrował ponownie pod innym nickiem, też próbowałam i nic z tego, ani zmiana nicka ani rejestracja jako inna osoba, próbowałam na ojca, etc... nie da rady. Najpierw system mi wciskał że mam nieprawidłowy email , od dzisiaj email juz jest dla niego prawidlowy a wpisuje ten sam, natomiast nie mogę dokonczyć rejestracji bo system informuje mnie że jestem zarejestrowana i mam się zalogować więc się loguję jako ten nowy użytkownik a dowiaduję się że taki użytkownik nie istnieje. Napisałam do Ebayu już kilka razy, że to jakieś kpiny i robienie z ludzi idiotów, dwa dni i zero odpowiedzi. Ile można próbować? Pod moim starym nickiem nic nie mogę wystawić a na nowo nie można się zarejestrować. Ktoś wie o co tu chodzi i dlaczego Ebay nie reaguje na moje pytania???? Mam pisać do Szwajcarii? bo już nie wiem, nie rozumią po polsku, czy co?