Co zrobic

halina30
Użytkownik
Witam kupujemy z mezem sporo na ebayu niemieckim. Tam wiadomo od kogo sie kupuje. Widac adres sprzedajacego itd. Tutaj nie ma tego, a przeciez to Polska. Kraj zlodziejow naciagaczy i ludzi niepowaznych.Dzis wylicytowalam od goscia z Cieszyna Wierzbowic komunikatora NOKIA a on mi odpisuje ze w ogole go nie ma.Jak takich gosci wyelimiowac.Inaczej ebay Polska stanie sie smietnikem a licytacja w nim bedzie wylacznie strata czasu. Uwaga gosc uzywa nicka mobiljucie lub bodek. mail do niego mobilarium at wp.pl tel. 500455555. pozdrawiam halina30

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (10)

Odpowiedzi (10)

a polak polaka może se wyzywac co tam,w koncu wszyscy razem klepiemy dole Polaka:)
nie ok każdy mieszka tam gdzi emieszka ,ale najbardziej niue lubie krytyki tego kraju z ust polaków z poza tego kraju ta mani awywyzszania sie ,a wrzeczywistości 80% znich tam u siebie to są zwykłe szaraczki a tu wielkie pany.to mnie denerwuje
prewit01
Użytkownik
hej clickfoorshoes,to jeszcze raz ja prewit01,nie mieszkam w polsce od 20 lat,ale jestem i zawsze zostane polakiem
prewit01
Użytkownik
"dla clickfoorshoes" A ktoz to taki nazwal cie zlodziejem-niemiec,szkot,czech,czy moze nasz rodak ???? Troche wychamuj. pozdrawiam-prewit01
własnie wstrzymaj sie kobieto z takimi opiniami ,chyba że mieszkasz u nas w kraju wtedy to bym zrozumiał:)
prewit01
Użytkownik
To byla odpowiedz dla clickfoorshoes.A tak przy okazji(halina 30),musisz sie troche wyluzowac i wstrzymac z opiniami o polskich zlodziejach i naciagaczach. Pozdrawiam - prewit01
te synku akceptuje wszystko nie akceptuje jak ktos mnie nazywa złodziejem kapiszi
prewit01
Użytkownik
Synku,chyba pomyliles strony-tu sie kupuje i sprzedaje,obojetnie z Opola,Hamburga,Londynu czy Koziej Wolki. Jezeli tego nie kapujesz,spakuj swoje zabawki i poszukaj innej piaskownicy.
wielka niemka sie znalazła tam w niemczech jestescie smieciami a tu na rodakach sie wyżywacie,nie gadaj takich rzeczy na polskich stronach lep[iej idź do swoich znajomych i poobgadujcie wyżal sie jaka ta polska jest zła sami złodzieje i krętacze.żal mi ciebie,nawet nie wiesz jacy niemcy to dopiero krętacze ,opolszczyzne już przerabiaja na niemców.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay