Witam
kupujemy z mezem sporo na ebayu niemieckim. Tam wiadomo od kogo sie kupuje. Widac adres sprzedajacego itd. Tutaj nie ma tego, a przeciez to Polska. Kraj zlodziejow naciagaczy i ludzi niepowaznych.Dzis wylicytowalam od goscia z Cieszyna Wierzbowic komunikatora NOKIA a on mi odpisuje ze w ogole go nie ma.Jak takich gosci wyelimiowac.Inaczej ebay Polska stanie sie smietnikem a licytacja w nim bedzie wylacznie strata czasu.
Uwaga gosc uzywa nicka mobiljucie lub bodek.
mail do niego mobilarium at wp.pl tel. 500455555.
pozdrawiam halina30
nie ok każdy mieszka tam gdzi emieszka ,ale najbardziej niue lubie krytyki tego kraju z ust polaków z poza tego kraju ta mani awywyzszania sie ,a wrzeczywistości 80% znich tam u siebie to są zwykłe szaraczki a tu wielkie pany.to mnie denerwuje
To byla odpowiedz dla clickfoorshoes.A tak przy okazji(halina 30),musisz sie troche wyluzowac i wstrzymac z opiniami o polskich zlodziejach i naciagaczach.
Pozdrawiam - prewit01
Synku,chyba pomyliles strony-tu sie kupuje i sprzedaje,obojetnie z Opola,Hamburga,Londynu czy Koziej Wolki.
Jezeli tego nie kapujesz,spakuj swoje zabawki i poszukaj innej piaskownicy.
wielka niemka sie znalazła tam w niemczech jestescie smieciami a tu na rodakach sie wyżywacie,nie gadaj takich rzeczy na polskich stronach lep[iej idź do swoich znajomych i poobgadujcie wyżal sie jaka ta polska jest zła sami złodzieje i krętacze.żal mi ciebie,nawet nie wiesz jacy niemcy to dopiero krętacze ,opolszczyzne już przerabiaja na niemców.