Co mozna zrobic ??? PROSZE O Pomoc

ko0chas
Użytkownik
Czesc MAm maly problem mieszkam w belgi i wyslalem dla kolesia w niemczaech kase za felgi 647e 8.04.08 i sie nie odzywa wogle napisalem mu chyba z 10 maili i nic... ale przed wczoraj zalozylem nowe konto i wyslalem mu pytatanie o jakis przedmiot i na te konto odpowiedzial... czy da sie cos z tym zrobic gdzie to zglosic ?? Prosze o POMOC 😄

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

ko0chas
Użytkownik
Ok Wszystko sie wkoncy wyjasnilo jutro jade i odbiore z firmy www.gls-group.eu okazalo sie ze byl u mnie zly adres jakis... i sprzet tam lezy juz prawie od tygodnia tylko nie wiem czemu koles nie napisal mi juz tego dawno i nie odpowiadal na moje maila az do dzis dziekuje za pomoc jutro jade po odbior wkoncu... pozdrawiam i Dziekuje
ko0chas
Użytkownik
Dziekuje za pomoc :D) juz otwieram sp0r a od nigo ani slowa dalej... Robilem przelew z banku mam kwit kiedy ile i do kongo wiec.. Jak sie naprawde wkur... to sie do niego przejade wkoncu adres jest starce te pare godzin ale go chyba wlasna matka nie pozna jak nic z z tego nie wyjdzie :D Jeszcze raz Dziekuje 🙂
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370036593061&ru=http%3A%2F%2Fsearch.ebay.com%3A80... ma dwa negatywy - ale nie znam niemieckiego - wiec nie wiem za co. Od 3 kwietnia powinienes je juz miec zatem... otworz spor - zwykle czyni to sprzedawcow responsywnymi - to sie dowiesz kiedy dojda. Sporu nie zamykaj dopoki nie dostaniesz felg. Przed uplywem 20 (chyba) dni od otwarcia sporu eskaluj spor do rangi roszczenia jesli wciaz nie bedzie felg, oczywiscie. Jesli Ebay czy Paypal nie oddadza pieniedzy, zareklamuj platnosc u operatora karty kredytowej, jak karta nie odda to sie odwolaj. Jak to nie pomoze, zloz pozew w jego regionalnym sadzie. Zawiadom tez posterunek policji w jego miejscu zamieszkania (mozesz to zrobic telefonicznie) - niech wiedza jakiego gagatka maja pod swoja jurysdykcja.
ko0chas
Użytkownik
cos nie dziala numer 370036593061
moze felgi wciaz wedruja do ciebie. Daj poczcie troche czasu na dostawe a nastepnie otwiera sie spor. Nie bombarduj go emailami. Nie tedy droga.... Podaj numer aukcji to ci powiemy ile sprzedawca jest wart i ile ryzykowales.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań