CZARNA LISTA SPRZEDAWCÓW!!!

highti_22
Użytkownik
Witam wszystkich! Jak myślicie dobrym pomysłem byłoby stworzenie listy nieuczciwych sprzedawców? Każdy, kto zostałby oszukany (ale tak naprawdę oszukany) dopisywałby nick tego sprzedawcy najlepiej z krótkim opisem zaistniałej sytuacji. Np. Nowak - brak wpłaty po wylicytowaniu przedmiotu lub Kowalski - dokonałem wpłaty, a nie otrzymałem towaru. Wszyscy dobrze wiemy, że zdarzają się takie sytuacje, zwłaszcza jak kupujemy na zagranicznych ebayach. Nick takiego nieuczciwego sprzedawcy uchroni następne osoby przed wpadką. Jeżeli uważacie, że jest to dobry pomysł, to w odpowiedziach wpisujcie nicki nieuczciwych.
Pokaż cały temat

ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUP u sprzedawcy watchtimeco. Kupiłem towar 3 lutego, miał przyjść pod dwóch tygodniach a do dzisiaj go nie mam. To już 6 tygodni. Sprzedawca ignoruje kupującego. Nie odpowiada, albo odpowiada dopiero po kilku dniach. Jest arogancki i nie uprzejmy. ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

watchtimeco is a really bad seller. I bought product Feb. the 3rd. Six weeks passed and I still didn't get this product. I had to wait for answer several days each time. Sometimes he didn't answer at all. He is arrogant and unkind. I highly advise against buying from this seller.

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay