Brak kupionego towaru
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
05-01-2009 17:48
Mam pytanie co zrobić ze sprzedającym , w momencie kiedy ,ja za towar zapłaciłem normalnym przelewem ,niestety sprzedający kompletnie nie odpisuje na moje maile i oczywiście towaru nie dostałem do dzisiaj ..
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (6)
Odpowiedzi (6)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
23:35
Mam pytanie
Czy Anglik albo Hiszpan zakładając spór na ebajPL pisze po Polsku? Czy tylko my musima znać języki...
pozdrawiam
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
23:25
Otwórz spór - konsola rozstrzygania sporów.
Pamiętaj, że na otwarcie masz 60 dni na ebay'u i 45 dni PayPal
Na ebay otwierasz spór, wpisujesz nr aukcji i automatycznie system przekieruje na PP i tam piszesz powód w takim języku na jakiej witrynie kupiłeś przedmiot
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
22:09
do pytania glownego
jesli nie placiles przez payPal to zachowaj korenspondencje do tej osoby lub jakis dowod wysylki pieniedzy i sproboj sie z ta osoba skontaktowac informujac ze chcesz zglosic sprawe na policje i wystawic adekwatny komentarz.
jesli przedmiot byl malej wartosci. policja nic nie zacznie ze wzgledu na mala szkodliwosc czynu.
jeszcze mozesz meczyc ludzi z eBaya zeby cos wskurali jesli aukcja doszla do konca i jest zarejestrowane twoje kupno to jest ich obowiazkiem. chyba ze kupiles poza serwisem to nikt ci nei pomoze. nawet policja
do pytania doczepionego
po upływie iluśtam dni możesz otworzyć konsolę sporu czy jakoś tak. po angielsku to jest dispute console. Jednak nei pozniej niż 30 dni po zakonczeniu transakcji. potem nikt nie kiwnie palcem w tej sprawie. jesli jescze 30 dni nie minelo a palciles PayPalem to otworz spor. nawet najbardziej upierdliwi odpowiadaja po interwencji serwisu..
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
12:15
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=250343189853 zapłaciłem w systemie paypal a tu na tej stronie jest potwierdzenie a perfumy nie dostałem
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
06-01-2009
12:10
Witam mam problem kupiłem perfume od 'lady s123' 16.12.2008 pieniądze wysłałem tego samego dnia i mam na to potwierdzeni.dodatkowym problemem jest że nie znam angielskiego i nie wiem jak się skontaktować z tą osobą .czy możecie mi jakoś pomuc,z góry dziękuje Jacek390.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
05-01-2009
18:53
musisz czekać cierpliwie, albo pisać do skutku
podaj nr aukcji