Brak kontaktu ze sprzedającą z USA

Kupiłam u dziewczyny zestaw sześciu szminek, ale stwierdziłam, że chciałąbym jeszcze jedną, więc dokupiłam na oddzielnej aukcji. Zapytałam się, czy zgadza się wysłać to razem. Powiedziała, ze nie ma sprawy. Chcę zapłacić za przedmioty, ale ebay sumuje mi koszty wysyłki z dwóch aukcji. Poprosiłam więc sprzedajacą o adres emailowy, zebym mogła samodzielnie zrobić wpłatę przez PP, bez pośrednictwa ebaya. W odpowiedzi dostaląm: 'thank you so much' oraz, parę godzin później, ponaglenia wpłaty! Opisałąm jej dokłądnie sytuację z sumowaniem kosztów (które jest wbrew naszym ustaleniom). Ponadto nie mam karty kredytowej, a środki na PP wprowadzam przelewem bankowym, więc 3 czy 4 dolary za kolejną przesyłkę, która będzie tą samą, robią mi różnicę, bo to kolejne kilka dni oczekiwania na transfery między bankiem, PP oraz moim kontem na PP. Kolejny raz poprosiłam o maila, ale wciąż cisza! Co powinnam zrobić w tej sytuacji? Bardzo prosze o pomoc!
Pokaż cały temat
nie wysłała ich z pewnością, bo nie zapłaciłam za przedmioty. ebay każe zapłacić mi za 2 przesyłki, czyli 11 z kawałkiem, a wysyłka miałą być wspólna za 7.99. Dlatego chciałam zapłącić po prostu z paypala wpisując kwotę, w którą wliczona jest jedna, wspólna wysyłka za 7,99. napisałam wiadomość z prośbą o maila, ale w wiadomości zwrotnej go nie było. a gdy poprosiłąm o informację, ile w końcu mam zapłacić za wysyłkę nie otzrymałam żadnej wiadomości.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay