Brak kodu potwierdzającego rejestrację

Próbuję zarejestrować się do eBaya. Wypełniam formularz rejestracyjny, wszystko jest ok. Porejestracji dostaję informację, by z poczty e-mail odczytać kod do aktywacji rejestracji. Tylko że żadnego kodu od 24 godzin na e-mail nie dostałem. Taka kolejka czy to tylko do dupy jakość obsługi serwowana przez administartora jeśli tu wogóle taki jest w co wątpię.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (5)

Odpowiedzi (5)

psols!
Użytkownik
Zapewne masz ustawiony w czytniku poczty jakiś filtr antyspamowy. Sprawdź, czy mail od eBay nie trafił do kosza ze spamem. Pozdr. psols!
kenzio1
Użytkownik
Również nie dostałam kodu ptwierdzającego rejestrację. Jeśli Twoje dane są poprawne: jeden użytkownik i jeden adres e-mail, to wykonaj poniższą procedurę: 1. Użyj łącza: http://pages.ebay.com/help/reg/RegisterConfirmEmail.html 2. Na otwartej stronie kliknij na link "resent" widoczny w pierwszym punkcie poniżej listy zatytułowanej "Haven't received your registration email yet?" (Nie otrzmałaś jeszcze e-maila z potwierdzeniem rejestracji?). 3. Na następnej stronie wpisz w polu "Email address" swój poprawny adres e-mail i kliknij przycisk "Resent Email". a) Gdy ukaże się strona z hasłem "Confirmation Instructions have been resent!", zostanie jednocześnie wysłany do ciebie kolejny e-mail z nowym kodem potwierdzającym. Aby dokończyć rejestrację, kliknij na podane łącze lub przycisk "Complete eBay Registration". Jako potwierdzenie restracji ukarze się tekst "Congratulations (Twój Login) You are registered". --------------- U mnie zadziałało :))) Pozdr.
archgraph
Użytkownik
U mnie przesłanie kodu trwało 1 min. Pozdrawiam
Ja rejestrowałem się wczoraj. Nie miałem najmniejszego problemu z otrzymaniem kodu potwierdzającego rejestrację (dotarł w ciągu 1 minuty). Czy na pewno podałeś prawidłowy adres e-mail w formularzu rejestracyjnym? A może jakieś problemy z programem pocztowym (jeśli tak to sprawdź bezpośrednio na serwerze)?
megi1971
Użytkownik
dzis sie zarejestrowalam i zaraz dostalam kod, cala rejestracja przebiegala bardzo sprawnie, pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay