Autoryzacja karty debetowej na Ebay.com

orion66xx
Użytkownik
Mam karte Visa Electron w mBanku. (karta debetowa) Jak próboje autoryzowac ja na Ebay.com to mam komunikat: Credit Card Authorization Failed! Credit Card Account Number : XXXX-XXXX-XXXX-XXXX (tutaj liczby ale wymazałem je) Expiration Date : Jan-31-07 Your credit card issuer does not permit this transaction. Please refer to your credit card issuer for more information. O co chodzi? Jak mogę rozpocząć sprzedaż na zachodzie! Karty kredytowej nie mam....
Pokaż cały temat
albo zakłądasz konto na ebay.com i proponujesz płatnosci typu moneybookers lub podobne albo masz lipe,prawnie rzeczywiście tak jest że karta visa jest akceptowana na całym swiecie i np paypal odmawiajac ci jej autoryzacji czy inne płatności łamia prawo ale cóz normalka ,z centrali visa dostałem informacje ż emusza akceptowac tą karte i kropka ,i należy sie zwrócić do wystawcy karty w celu ZŁOŻENIA reklamacji czy czegoś podobnego ,i twój bank powinien to załatwić ,tylko ze u nas sa matoły i jak zadzwoniłem(do swojego ) banku i powiedziałem sytucje to byli zdziwieni i tez powiedzieli że to niemołżiwe skierowali mnie żebym zgłosił to do ich biura i ooni sie skontaktuja z takowym serwisem ,czekam jużmiesiąc sami nie wiedza co zrobić szkoda zachodu załoz se money B i sprzedawaj bo inaczej to tylko neró sie najesz.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań