Oj, nie udał się start w Polsce 😞 Czy ktoś w ogóle nadzoruje aukcje ? Jeśli tak to proponuje wpisać "komentarz" do wyszukiwarki - ręce opadają. Bez autoryzacji urzytkowników pocztą i jakiejś SPRAWNEJ ekipy kontrolującej aukcje nie wróżę długiej przyszłości, a szkoda...
ale wy ja nie wiem idioci czy co ? jestem świadkiem ze ebay pracuje pełna para aby pozbyc sie aukcji dla komentarzy dowód ? prosze bardzo dzis o godz 10 bylo ok 500 aukcji typu aukcja za komentarz ok 15 bylo iz juz 200 o godz 21 bylo tylko juz 60
ech... dzień powoli mija, a ladmini z ebaya nie zainteresowali się swoim serwisem. A miało być tak pięknie... dziękuję, postoję, wracam za miesiąc, może do tego czasu zmieni się ekipa...
Czy ktoś to w ogóle czyta z obsługi eBaya.pl? -bo gdyby poczytali, to znaleźliby dużo ciekawych informacji o nieuczciwych eBayowiczach!!!!-chłopaki bierzcie sie do roboty i zróbcie z nimi porządek!
no właśnie... ja proponuje im dać jakieś kary... zakładający takie aukcje powinni dostać bana a licytujący w nich kilka negatywnych punktów...
Jeśli nie macie czasu albo ludzi to ja jestem skłonny nawet za darmo usuwać takie aucje bo denerwuje mnie to oszustwo... nie można nawet przeglądać spokojnie kategorii bo wszędzie są te aukcje komentarzy....