Witam
Czytalem co nieco na temat wspolpracy a allpay.us odnosnie przekazywania pieniedzy za aukcje na ebay poprzez system PayPal i musze powiedziec ze mam jak najlepsze wrazenia odnosnie wspolpracy z nimi.
Ostatnio mialem problem z kolesiem o ksywce htrax, wylicytowalem 5 plyt na kwote ponad 72 funty i przelalem pieniadze za posrednictwem allpay.us na jego konto w PayPal.
Na plyty czekalem 3 tygodnie (mieszkam w UK i on tez, ale jeszcze nie mam konta w banku angielskim wiec dlatego korzystam z posrednictwa), w koncu zdenerwowalem sie i napisalem do allpay.us prosbe o pomoc, nie dosc ze dosc szybko zareagowali, to jeszcze po uznaniu przez Ebay reklamacji, odeslali mi z powrotem cala kase na konto bez jakichkolwiek potracen w ciagu niecalego tygodnia !!!
Czesto piszecie ze przekazuja pieniadze z opoznieniem, lecz sadze ze wynika to z waszej winy bo nie podajecie pelnych danych sprzedajcego przy wypelnianiu formularza, nie wystarczy podac tylko loginu sprzedawcy ale rowniez trzeba podac jego adres e-mail, ktorym posluguje sie w Paypalu a zeby go znac trzeba sie zapytac jaki ma adres e-mail w Paypalu bo czesto on sie rozni od e-maila kontaktowego.
Tez na poczatku nie podawalem maila sprzedawcy i troche sie platnosc z tego powodu opozniala ale po doslaniu maila platnosc zawsze szla od razu, a teraz podaje kompletne dane i platnosc idzie w ciagu 48 godzin bezproblemowo.