30 minut skype za komentarz pozytywny
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
26-03-2007 14:05
Mam pytanie czy promocja o ktorej pisze w temacie jest jeszcze aktualna??
Dawno nic nie sprzedalem,a teraz się udało i nie pamiętam do kiedy trwała ta akcja :(
Prosze o inf
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
26-03-2007
19:36
27 wrzesień 2006 | 05:39 CEST
Witajcie,
Ponieważ nasza promocja "Minuty SkypeOut za pozytywną opinię na eBay.pl" cieszy się ogromnym powodzeniem i wielu z Was pisało do nas z prośba o jej przedłużenie, postanowiliśmy wyjść naprzeciw Waszym oczekiwaniom i przedłużyliśmy promocję. Dzięki temu macie jeszcze ponad miesiąc, aby otrzymać darmowe minuty SkypeOut w zamian za pozytywny komentarz – promocja potrwa do końca października 2006.
Zasady nie ulegają zmianie - tak jak poprzednio, użytkownik, który zdobędzie w czasie promocji pozytywną opinię, zostanie nagrodzony 60 minutami SkypeOut.
Uwaga, każdy użytkownik zostaje nagrodzony kodem uprawniającym do pobrania darmowych minut tylko raz. Oznacza to, że podczas trwania promocji może dostać tylko 60 darmowych minut SkypeOut - bez względu na to ile pozytywnych opinii dostanie w sumie przez cały czas trwania promocji.
JAK ZAUWAŻYŁEŚ PROMOCJA JUŻ DAWNO SIĘ SKOŃCZYŁA. MI UDAŁO SIE Z NIEJ SKORZYSTAĆ - BYŁEM ZADOWOLONY.
NA STRONIE MÓJ EBAY DOKŁADNIE PO ŚRODKU ZNAJDUJĄ SIE KOMUNIKATY EBAY, TAM TEŻ JEST TA WIADOMOŚĆ.
pOZDRAWIAM!
0
Podziękowań