Źle wybrana forma płatności
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
16-02-2009 20:39
Witam wszystkich. Szukałem wszędzie w sieci odpowiedzi na moje pytanie i nie znalazłem dlatego piszę tutaj. Wygrałem przedmiot na aukcji użytkownika z Irlandii. Akceptuje on pay pal. Mam konto i pieniądze na karcie, ale źle wybrałem formę płatności i wybralem jakiś przekaz. Chce to cofnąć i zapłacić pay palem. Nie chce również anulować aukcji, wygrałem przedmiot po atrakcyjnej cenie. Nawet jeśli jest jakaś opcja wysłania pay palem to czy nie istnieje ryzyko, że po zadeklarowaniu formy platności kupujący bedzie czekał na pieniądze właśnie z tej platności a dodatkowy pay pal potraktuje jako niebyły. Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki. Rafal.
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (3)
Odpowiedzi (3)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
17-02-2009
01:15
1. popros sprzedawce o przyslanie rachunku lub zazadaj rachunku ze strony aukcji.
2. popros sprzedawce o adres do wplaty, wyslij zaplate z Paypal, wpisz adres email otrzymany od sprzedawcy, zaznacz ze to za aukcje Ebay, wpisz numer aukcji i sume
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
17-02-2009
00:21
Niestety. Wchodze w mój ebay, przechodze w kupione i nie mam opcji "zapłać teraz", tylko "oznacz płatność jako wysłaną". Jakieś dalsze sugestie??:)
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
16-02-2009
21:56
wchodzisz na mój ebay dalej kupione i wybierasz z listy zapłać teraz
0