Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Gadżety na zamówienie

Produkujemy gadżety reklamowe dla klientów korporacyjnych, głównie logotypy 3D i elementy wystawiennicze. Dotychczas zamawiamy to u producenta z dłuższymi terminami. Czy przy krótkich seriach druk 3D na zlecenie jest opłacalny cenowo w porównaniu do ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 35 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Tarcze zabierakowe do tokarki

Mam tokarkę z wrzecionem D1-4 i chcę zamontować uchwyt od innego producenta z kołnierzem A2-5. Szukam pośredniej tarczy adaptera. Czy tarczę zabierakową dobiera się zawsze do konkretnej pary mocowanie wrzeciona i typ uchwytu, czy jest jakaś standaryz...

• 39 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup mieszkania w Szczecinie

Planuje zakup mieszkania, szukać na własną rękę przez internet czy lepiej w biurze nieruchomości?

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pompa ciepła dyskusja

Dom (okolo 200m²) wyremontowany (budowany w latach 80-90tych). Dziś ułożona podłogówka.Okna wymienione, ocieplony 15, dach wełna 30.Brakuje decyzji o źródle ciepła.Czy przy obecnych mrozach sprawdziła się pompa u was czy iść w gaz? Pytam bez złośliwo...

• 43 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Materiały termoplastyczne

Przy formowaniu termoplastów mam problem z przyleganiem tworzywa do modeli gipsowych, szczególnie przy drugiej i kolejnych warstwach. Czy jest coś co warto stosować przed formowaniem?

• 58 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Montaż terminala płatniczego

Witajcie, czy ktoś mozę montował sobie ostatnio terminal płątniczy w firmie? Jak długo trwa montaż terminala?

• 89 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakup wędzarni elektrycznej

Mam pytanie do tych co używają wędzarni elektrycznych. Czy smak jest porównywalny do tradycyjnego wędzenia na drewnie? Trochę sceptycznie do tego podchodzę bo wydaje mi się że elektryczna to taka namiastka.

• 98 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cynkowanie ogniowe konstrukcji drogowych

Mam pytanie o cynkowanie ogniowe konstrukcji drogowych. Słyszałem że to ważne ale nie rozumiem dlaczego, skoro malowanie farbą jest tańsze. Czy to naprawdę robi taką różnicę?

• 101 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sauna do domku na wynajem

Chcę postawić saunę ogrodową przy domu na wynajem. Czy sauna ogrodowa wymaga pozwolenia na budowę i czy są jakieś formalności których nie mogę pominąć szczególnie przy obiekcie wynajmowanym komercyjnie?

• 90 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wędzarnia co wybrać

Zaczynam przygodę z wędzeniem i wybrałem kierunek elektryczny z generatorem dymu bo chcę mieć kontrolę nad procesem i nie siedzieć przy ogniu. Pytanie do kogoś kto ma takie urządzenie, czy można używać różnych rodzajów wiórków, olcha, buk, wiśnia i t...

• 97 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż produktów online

Czy sprzedajacie swoje produkty online? Jakich sposobów używacie? W sensie jakie platformy sprzedażowe? Czy sprzedaż produktów przez własny sklep online nadal ma sens?Produkty dekoracyjne z drewna - taki temat mnie interesuje 12-15 produktów z różneg...

• 76 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak zaplanować urodziny dla córki

Mam pytanie do rodziców dotyczące prezentów na urodziny dzieci. Moja córka w tym roku kończy 5 lat i zastanawiam się, co mogłoby sprawić jej największą radość. Chętnie poznam Wasze pomysły oraz inspiracje. Jakie prezenty wybieraliście dla swoich dzie...

• 217 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konferencja w górach

Mamy konferencję zarządu, 15 osób, chcemy czegoś prestiżowego i kameralnego w górach. Nie szukamy dużego hotelu konferencyjnego tylko czegoś bardziej ekskluzywnego gdzie będziemy mieć obiekt tylko dla siebie. Czy takie miejsca w ogóle istnieją i jak ...

• 104 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Konferencja w górach

Mamy konferencję zarządu, 15 osób, chcemy czegoś prestiżowego i kameralnego w górach. Nie szukamy dużego hotelu konferencyjnego tylko czegoś bardziej ekskluzywnego gdzie będziemy mieć obiekt tylko dla siebie. Czy takie miejsca w ogóle istnieją i jak ...

• 77 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zgubienie dowodu

Wyjeżdżam za trzy dni za granicę i właśnie odkryłem że nie mam dowodu. Nie pamiętam czy go zgubiłem czy zostawiłem gdzieś. Co robić w takiej sytuacji przy tak napiętym terminie?

• 83 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania