Centrum odpowiedzi
Tutaj uzyskasz pomoc od innych użytkowników. Centrum odpowiedzi jest przeznaczone do zadawania pytań i szybkiego udzielania odpowiedzi.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Dla kupujących

Masz pytanie dotyczące kupowania? Tu uzyskasz odpowiedź od doświadczonych kupujących. Odwiedź równie...

920 Posty

Dla sprzedawców

Zadaj pytanie dotyczące sprzedaży doświadczonym sprzedawcom. Odwiedź również forum dyskusyjne Dla sp...

963 Posty

Transakcje międzynarodowe

Dowiedz się od innych, jak kupować lub sprzedawać za granicą w zagranicznych serwisach eBay.

429 Posty

Wysyłka i płatności

Nie wiesz, jak rozwiązać problem z wysyłką lub płatnością? Zapytaj doświadczonych użytkowników.

376 Posty

Bezpieczeństwo transakcji

Zapytaj eBayowiczów, jak bezpiecznie kupować i sprzedawać. Aby porozmawiać ogólnie na temat bezpiecz...

93 Posty

Aktywność w: Centrum odpowiedzi

E

Platforma eBay zachowuje się jak drobni złodzieje.Malem problem z opóźniającą się przesyłką o której powiadomiłem eBay i dostałem zapytanie czy chce jeszcze poczekać czy dostać pieniądze,pomyślałem że jeszcze poczekam .Po jakimś czasie przesyłka nie ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 41 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Księgowanie kosztów z eBay -- help !!!

Już wiem, że nie można otrzymać od eBay faktury VAT. Dziwne... Trzeba sobie wydrukować z www ale... nie jest to tak jak na Allegro gdyż na eBay się nic nie generuje (!) tylko trzeba zrobić brutalny PRINT SCREEN (szok) 2. Czy jest to dokument uznawany...

• 2347 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sklep?

Chcialbym regularnie sprzedawac uzywane ubrania na e-bay . Czy jest jakis limit sprzedazy np na miesiac? Mam dostep do uzywanych,markowych ubran i zastanawiam sie czy moglbym sprzedawac jako osoba prywatna czy jako sklep . Jak zalozyc sklep i jakie f...

• 89 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! problem z płatnocią i zakupem

od kilku dni występuje problem z zakupem i płatnością system każdorazowo wymaga weryfikacji konta i aktualizacji nr telefonu ,mimowykonania tych poleceń wyświetla się komunikat "nie można przesłac twoich danych" i zakupu nie można dokonać po czym na ...

• 597 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zablokowane konto POMOCY

Hej,mam poważny problem. Użytkowałem konto przez lata, 100% pozytywnych komentarzy. Podczas COVID nie sprzedawałem, chciałem teraz wznowić sprzedaż. Zobaczyłem, ze zablokowano mi konto. Myślałem, że przez nieaktywne karty - zaktualizowałem. Ebay, moż...

• 114 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Płatności za wysyłkę przy zakupie kilku przedmiotów

Witam, kupiłem dwa przedmioty na eBauy niemieckim wkłsdając je najpierw do koszyka a następnie płacąc za oba jednym przelewem. System naliczył podwójny koszt wysyłki a sprzedający nie chce zwrócić nadpłaty. W poprzednich transakcjach ze zwrotem nadpł...

• 56 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

WEHNCKE BASEN

Witam interesuje mnie zakup basenu firmy WEHNCKE 6,10-122 szukam opini o tym produkcie jesli ktoś posiada produkty tej firmy proszę o odpowiedz dziekuje

PROBLEM 3008

WITAM,PISAŁAM DO EBAY JUŻ W TEJ SPRAWIE I NIC Z TYM NIE ROBIĄ. NIBY PODAJĄ INFORMACJĘ, ŻE ROZWIĄZUJĄ PROBLEM W CIĄGU 24 GODZIN. GDZIE TA POMOC?POPROSIŁAM O ODBLOKOWANIE MI MOŻLIWOŚĆ LICYTACJI U SPRZEDAJĄCEGO - siltom-4565.TAK JAK POPRZEDNIO U SPRZEDA...

• 172 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..

Autorzy z największą liczbą podziękowań