Witamy w Społeczności eBay!

Pytaj i znajdź odpowiedzi, dołącz do dyskusji i podziel się swoimi doświadczeniami.

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywność w Społeczności

Rozwiązane! Zostałem oszukany przez EBAY

Ostrzegam wszystkich przed serwisem EBAY który wspiera oszustów i współuczestniczy w oszustwie. Zakupiłem na aukcji która trwała 14 dni maszynę, wylicytowałem dosyć wysoką kwotę. po wygraniu aukcji otrzymałem emaile z konta użytkownika od którego kup...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 8061 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

Ginekolog prywatnie w Rzeszowie

Szukam prywatnie ginekologa w Rzeszowie – najlepiej z USG, żeby wszystko ogarnąć na jednej wizycie. Nie chodzi mi o najtańszego, ale też nie chcę przepłacać tylko za to, że ktoś ma „modne” nazwisko. Może być kobieta lub mężczyzna – ważne, żeby dobrze...

• 7 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay zwrot pieniędzy

Złożyłam zamówienie, które nie dotarło Termin dostawy 26.05, przedłużono mi termin do 31.05, później 10.06, teraz 20.06, jak mam odzyskać pieniądze?Proszę o pomoc, bo jestem bezradna.

• 30 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Weryfikacja konta i brak możliwości wypłaty za sprzedaż

W 2024 chyba otworzyłam konto na eBay i oczywiście konto bankowe i wysztkie dane nie zmieniły się...zdarzyła mi się sprzedaż a tu niemożność zweryfikowania konta bankowego SEPA.Zaznaczę ,że konto było już weryfikowane przy zakładaniu sprzedaży.Na tą ...

• 6 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie mogę zaktualizować danych konta bankowego SEPA

"Nie możemy zweryfikować niektórych podanych przez Ciebie informacji. Aby pomóc nam wznowić proces weryfikacji i uniknąć dalszych ograniczeń, zaktualizuj dane swojego konta do 23 kwi, 2024."Ostatnio sprzedałem jedną rzecz na ebayu, lecz nie mogę nic ...

• 1762 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

ebay. com a dodawanie vat do aukcji

Witam,W jaki sposób a platformie ebay.com dodajecie vat dla każego kraju podczas wystawiania przedmiotu?U mnie widnieją tylko poszczególne stany USA, nie widzę możlwości dodania stawki vat dla innych krajów.Jak więc naliczać vat dla kupującego np. z ...

Shipping to Europe

Hi, I bought an item from US to Poland in Europe and I chose ebay global shipping program. The item was shipped on 5th on June but since then the tracking shows In transit to GLSEU. Is it normal that it takes so long? I ordered before things also usi...

• 32 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kategoria LPG w częściach samochodowych

Dzień dobry, czy nie rozważyli by państwo dodanie kategorii LPG wraz z podkategoriami? W Polsce LPG jest bardzo popularne, ponad 3 mln samochodów jest zasilanych tym paliwem alternatywnym. Jest ponad 30 producentów części LPG nie tylko Polskich ale r...

• 13 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka z USA

Hej, zamówiłam produkt z USA korzystając z programu przesyłki między narodowej. Paczka od 5 czerwca ma status w tranzycie do GLSEU. Czy ktoś sie orientuje ile czasu zajmuje taki tranzyt do Europy? Dzięki

• 29 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prośba o polecenie firmy wysylkowej listów z PL do UE, USA oraz poza te lokalizacje

Dzień dobry, proszę o poradę z usług jakiego/jakich usługodawców korzystacie, nadając listy z PL za granicę, np Wielka Brytania, USA, oraz inne typu Szkocja, Australia itp.itd. Pytam, ponieważ wysyłając Pocztą Polską, podobno wiele nie dociera bądź i...

• 39 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Coś co goście zapamiętają z wesela

Planuję nasze wesele i zależy mi, żeby goście po wszystkim nie mówili tylko „było miło”, ale naprawdę zapamiętali, że było coś fajnego, innego. Nie chcę wymyślać cudów na kiju, ale może są jakieś dodatki, które robią wrażenie?

• 13 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..

Komunikaty

Aktualne informacje dotyczące serwisu eBay znajdziesz w Komunikatach.

Komunikaty
Autorzy z największą liczbą podziękowań

Najnowsze komunikaty

Nowe taryfy celne Stanów Zjednoczonych

Uważnie monitorujemy wpływ nowych taryf celnych i polityki celnej Stanów Zjednoczonych na procesy zakupowe i sprzedażowe na eBay. Od 3 kwietnia 2025 r. od godz. 12:01 w nocy czasu wschodnioamerykański...

0 Komentarze