Centrum odpowiedzi
Tutaj uzyskasz pomoc od innych użytkowników. Centrum odpowiedzi jest przeznaczone do zadawania pytań i szybkiego udzielania odpowiedzi.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Dla kupujących

Masz pytanie dotyczące kupowania? Tu uzyskasz odpowiedź od doświadczonych kupujących. Odwiedź równie...

901 Posty

Dla sprzedawców

Zadaj pytanie dotyczące sprzedaży doświadczonym sprzedawcom. Odwiedź również forum dyskusyjne Dla sp...

959 Posty

Transakcje międzynarodowe

Dowiedz się od innych, jak kupować lub sprzedawać za granicą w zagranicznych serwisach eBay.

422 Posty

Wysyłka i płatności

Nie wiesz, jak rozwiązać problem z wysyłką lub płatnością? Zapytaj doświadczonych użytkowników.

375 Posty

Bezpieczeństwo transakcji

Zapytaj eBayowiczów, jak bezpiecznie kupować i sprzedawać. Aby porozmawiać ogólnie na temat bezpiecz...

93 Posty

Aktywność w: Centrum odpowiedzi

Rower

Witam Czy mogę zamówić rower w miejscowości oddalonej o 200 km od Monachium na pocztę i na poczcie za niego zapłacić przy odbiorze

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 403 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rezygnacja z zakupu

Witam,Wygrałem licytację na ebay.de, ale muszę zrezygnować z zakupu. Licytowałem przedmiot dla kolegi, ale po wygraniu aukcji kolega niestety stwierdził, że nie chce już licytowanego przedmiotu. Kwota to ok. 420 euro. Wysłałem do sprzedającego wiadom...

• 2170 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Cło

Hej, proszę o pomoc kogoś kto zamawiał towar z Ameryki wysyłką międzynarodową za ponad 150 euro. Chce zamówić figurkę która przekracza 150 euro. Wysyłka to program wysyłki międzynarodowej i jest tam napisane że cło i inne opłaty importowe to 0 zł. Cz...

• 18 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż do Bułgarii

22 lutego sprzedałem słuchawki Air Pods, kupujący z Bułgarii. Paczka została wysłana 25 lutego. A 3 marca została odebrana przez kupującego. Ale w między czasie utworzył jakiś Spór. Który skończył się nie dawno na jego korzyść. Teraz niemam ani słuch...

• 22 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

W jaki sposób przesłać fakturę klientowi na ebay.de? Sprzedaję jako firma

W jaki sposób przesłać fakturę klientowi na ebay.de? Sprzedaję jako firma. Zrealizowałem zamówienie, ale nie widzę opcji dołączenia faktury. Wysyłacie je w oddzielnej wiadomości do klienta, czy jakaś opcja w serwisie jest?

• 29 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paczka z Japonii

Hej, paczka z Japonii trafiła wczoraj do Polski do wer Lublin, potem wer warszawa na cło a teraz mam status terminal przeładunkowy wer Lublin. Czy to normalne? Czemu znowu wer lublin. Paczka ma trafić do Torunia. Dzięki

• 33 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

where on ebay can i open a claim up ?

Przedmiot jest w gorszym stanie niż wskazywała na to aukcja , rozmawiając z sprzedającym doszliśmy do porozumienia odnośnie zwrotu części kosztów ale poprosił mnie o rozpoczęcie sporu, szukam takiej zakładki lecz nie skutecznie

Witam.Kupiłem znaczki NR ZAMÓWIENIA ML00904,niestety nie jest zgodne z opisem.Chcę zwrócić znaczki,

Witam.Kupiłem znaczki NR ZAMÓWIENIA ML00904,niestety nie jest zgodne z opisem.Chcę zwrócić znaczki,otrzymać zgodne z opisem lub dostać zwrot pieniędzy. Niestety nie udaje mi się skontaktować ze sprzedawcą. Proszę o pomoc

Jak połączyć przedmiot na który dostałem ofertę + inny przedmiot od tego samego sprzedawcy?

Cześć.Wczoraj dostałem ofertę na jeden przedmiot od sprzedawcy którą zaakceptowałem. Natomiast chciałbym to połączyć z jeszcze jednym przedmiotem od tego samego sprzedawcy w jednym zamówieniu by uniknąć dodatkowych kosztów ale nie wiem jak to można z...

• 45 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Uszkodzony towar- odmowa zwrotu środków.

Zakupiłem dość drogie szklane podstawki pod kolumny, wysyłka z Anglii do Polski. Towar przyjechał uszkodzony, zrobiłem zdjęcia i sprawę zgłosiłem sprzedawcy i ebay. Zgłosiłem zwrot. Po 5 dniach dostałem odmowę zwrotu środków za ten zakup. Czuję się o...

490997721_690888893381281_8183827006577557325_n (1).jpg 489304874_1215338776842582_364617902954115582_n (1).jpg
  • 38 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

pomoc w weryfikacji konta

Załączam prawidłowy KRS i podaje prawidłowe dane. Weryfikacja nie udaje się ale nie wiadomoc o jest tego przyczyną. Dokładnie tak samo jest z upoważnieniem. Czy można otrzymać więcej informacji, co jest problemem?

nie mogę licytować - złożyć oferty

hej nie mogę licytować - składać ofert.dlaczego? mam komunikat, że mam nie zapłacone przedmioty, ale przecież do 5 dni (czasem 7 jeśli tak ma sprzedąjcy) nie muszę ich od razu płacic....

• 46 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..