Witam,Wygrałem licytację na ebay.de, ale muszę zrezygnować z zakupu. Licytowałem przedmiot dla kolegi, ale po wygraniu aukcji kolega niestety stwierdził, że nie chce już licytowanego przedmiotu. Kwota to ok. 420 euro. Wysłałem do sprzedającego wiadom...
Hej, proszę o pomoc kogoś kto zamawiał towar z Ameryki wysyłką międzynarodową za ponad 150 euro. Chce zamówić figurkę która przekracza 150 euro. Wysyłka to program wysyłki międzynarodowej i jest tam napisane że cło i inne opłaty importowe to 0 zł. Cz...
22 lutego sprzedałem słuchawki Air Pods, kupujący z Bułgarii. Paczka została wysłana 25 lutego. A 3 marca została odebrana przez kupującego. Ale w między czasie utworzył jakiś Spór. Który skończył się nie dawno na jego korzyść. Teraz niemam ani słuch...
W jaki sposób przesłać fakturę klientowi na ebay.de? Sprzedaję jako firma. Zrealizowałem zamówienie, ale nie widzę opcji dołączenia faktury. Wysyłacie je w oddzielnej wiadomości do klienta, czy jakaś opcja w serwisie jest?
Hej, paczka z Japonii trafiła wczoraj do Polski do wer Lublin, potem wer warszawa na cło a teraz mam status terminal przeładunkowy wer Lublin. Czy to normalne? Czemu znowu wer lublin. Paczka ma trafić do Torunia. Dzięki
Przedmiot jest w gorszym stanie niż wskazywała na to aukcja , rozmawiając z sprzedającym doszliśmy do porozumienia odnośnie zwrotu części kosztów ale poprosił mnie o rozpoczęcie sporu, szukam takiej zakładki lecz nie skutecznie
Witam.Kupiłem znaczki NR ZAMÓWIENIA ML00904,niestety nie jest zgodne z opisem.Chcę zwrócić znaczki,otrzymać zgodne z opisem lub dostać zwrot pieniędzy. Niestety nie udaje mi się skontaktować ze sprzedawcą. Proszę o pomoc
Cześć.Wczoraj dostałem ofertę na jeden przedmiot od sprzedawcy którą zaakceptowałem. Natomiast chciałbym to połączyć z jeszcze jednym przedmiotem od tego samego sprzedawcy w jednym zamówieniu by uniknąć dodatkowych kosztów ale nie wiem jak to można z...
Zakupiłem dość drogie szklane podstawki pod kolumny, wysyłka z Anglii do Polski. Towar przyjechał uszkodzony, zrobiłem zdjęcia i sprawę zgłosiłem sprzedawcy i ebay. Zgłosiłem zwrot. Po 5 dniach dostałem odmowę zwrotu środków za ten zakup. Czuję się o...
Załączam prawidłowy KRS i podaje prawidłowe dane. Weryfikacja nie udaje się ale nie wiadomoc o jest tego przyczyną. Dokładnie tak samo jest z upoważnieniem. Czy można otrzymać więcej informacji, co jest problemem?
hej nie mogę licytować - składać ofert.dlaczego? mam komunikat, że mam nie zapłacone przedmioty, ale przecież do 5 dni (czasem 7 jeśli tak ma sprzedąjcy) nie muszę ich od razu płacic....