Dzień dobry,otrzymałem od Państwa wiadomość, że moje niemieckie konto sprzedawcy nie spełnia minimalnych standardów. Do 20 lutego faktycznie mój status był poniżej standardów, natomiast od 20 lutego spełniam i przekraczam wymagane normy.Z tego powodu...
Nie dostawałem przesyłki i po pewnym czasie zapytałem co się z na dzieje dostałem pytanie czy jeszcze chce poczekać czy chce zwrot pieniędzy ,powiedziałem że poczekam ale przesyłki nie dostałem .Napiszalem że chce w takim razie zwrot pieniędzy a eBay...
Na ebay takie cuda : https://www.ebay.pl/itm/198286731572 https://www.ebay.pl/itm/389898091642 Urządzenia warte duuużo wiecej Oferty chyba wystawione przez booty bo schemat aukcji bardzo dziwny Jedno bardzo drogie urządzenie wystawione bardzo tanio(w...
Witam!Potrzebuje pomcy w sprawie oszustwa, którego padłem ofiarą.Znalazłem produkt, którego szukałem. porozumiałem sie z sprzedawcą co do ceny i wysylki i zapłaciłem za towar z własnego konta, na podane przez sprzedającego konto. Płatnosci nie wykony...
Pewna Pani wylicytowała mój przedmiot ponad miesiąc temu. Towar od razu wysłałam, jednak po dwóch dniach kupująca rozpoczęła spór, gdyż opakowanie było naderwane. Poprosiłam o zdjęcia i faktycznie folia była nieco rozdarta, Pani oskarżyła mnie o oszu...
Witam,Mam problem z uwierzytelnieniem swojego konta bankowego do wypłat. Jest to nowe konto założone specjalnie pod eBay więc też nie ma tam żadnych transakcji. Wyciąg ma jedyne 81kb a serwis wymaga 100kb minimum przesyłanie wyciągu Jak mogę uwierzyt...
Opiszę swoją styuację. Jestem fotografem pracującym w Berlinie. Przeprowadziłem się z Polski do Berlina nie tak dawno. Emigracja nie jest łatwa. Żeby zapłacić za mieszkanie musiałem sprzedać aparat fotograficzny. W tym momencie Ebay wstrzymał moje śr...
Jestem nowym sprzedawcą na eBay. Sprzedałem od wczoraj kilka rzeczy i moje środki widnieją jako zablokowane do 12 września dzisiaj wszystkie przedmioty zostały nadane. Czy istnieje jakaś opcja żeby te środki wcześniej odblokować?