Bezpieczeństwo transakcji
Porozmawiaj z innymi użytkownikami na temat płatności i wysyłki.
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przejrzyj strony Społeczności

Aktywność w: Bezpieczeństwo transakcji

Status sprzedawcy przekracza/niespełnia standardów

Dzień dobry,otrzymałem od Państwa wiadomość, że moje niemieckie konto sprzedawcy nie spełnia minimalnych standardów. Do 20 lutego faktycznie mój status był poniżej standardów, natomiast od 20 lutego spełniam i przekraczam wymagane normy.Z tego powodu...

O

Nie dostawałem przesyłki i po pewnym czasie zapytałem co się z na dzieje dostałem pytanie czy jeszcze chce poczekać czy chce zwrot pieniędzy ,powiedziałem że poczekam ale przesyłki nie dostałem .Napiszalem że chce w takim razie zwrot pieniędzy a eBay...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 57 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wały Fake aukcjie i zero reakcji serwisu ...

Na ebay takie cuda : https://www.ebay.pl/itm/198286731572 https://www.ebay.pl/itm/389898091642 Urządzenia warte duuużo wiecej Oferty chyba wystawione przez booty bo schemat aukcji bardzo dziwny Jedno bardzo drogie urządzenie wystawione bardzo tanio(w...

• 86 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Oszustwo niemieckiego sprzedawcy.

Witam!Potrzebuje pomcy w sprawie oszustwa, którego padłem ofiarą.Znalazłem produkt, którego szukałem. porozumiałem sie z sprzedawcą co do ceny i wysylki i zapłaciłem za towar z własnego konta, na podane przez sprzedającego konto. Płatnosci nie wykony...

• 9168 Wyświetlenia
  • 12 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

LUCID

Dzień dobry,posiadam nr LUCID natomiast nie mogę znaleźć miejsca w panelu sprzedawcy aby go podać. Gdzie mogę go wpisać?

• 8584 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupujący nie odesłał towaru i brak z nim kontaktu

Pewna Pani wylicytowała mój przedmiot ponad miesiąc temu. Towar od razu wysłałam, jednak po dwóch dniach kupująca rozpoczęła spór, gdyż opakowanie było naderwane. Poprosiłam o zdjęcia i faktycznie folia była nieco rozdarta, Pani oskarżyła mnie o oszu...

• 315 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Za mały rozmiar wyciągu bankowego by zweryfikować konto bankowe do wypłat.

Witam,Mam problem z uwierzytelnieniem swojego konta bankowego do wypłat. Jest to nowe konto założone specjalnie pod eBay więc też nie ma tam żadnych transakcji. Wyciąg ma jedyne 81kb a serwis wymaga 100kb minimum przesyłanie wyciągu Jak mogę uwierzyt...

Screenshot_2.png
  • 649 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Jak odblokować środki za sprzedane przedmioty?

Jestem nowym sprzedawcą na eBay. Sprzedałem od wczoraj kilka rzeczy i moje środki widnieją jako zablokowane do 12 września dzisiaj wszystkie przedmioty zostały nadane. Czy istnieje jakaś opcja żeby te środki wcześniej odblokować?

• 342 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Przydatne strony

Sprawdź nasze zasady korzystania z forów Społeczności eBay oraz inne pomocne strony dla kupujących i sprzedawców..