Moja nadal w drodze do WER Warszawa 😞

Moja dotarła przed świętami. Cała utytłana w jakiejś lepiej substancji (chyba jakiś olej lub płyn hamulcowy).

Na szczęście zwykła foliowa koperta USPS to wytrzymała i zawartość była czysta.

Może nie wszystkie paczki paczki nadają się do doręczenia...

Miało być lepkiej substancji...

Umazane mazia ? Nie mam slow juz... Paczka wyslana 8 marca od 11 na lotnisku. Czy ktos wie co moge jeszcze zrobic jako adresat paczki? 😞 paczka warta 400 zlotych - wiec troche boli ;( czy komus jeszcze nie zmienil sie status ?

kupilem obiektyw. zakup używki, prywatny. palant z usa bo udusiłb ym gnoja napisał po moich kilku mailach że wpisał 700$ na deklaracji.
Nie wiem jakie to ma znaczenie ale łajza mnie doprowadziła do wsciekłości.
Prosiłem dziada parszywego żeby wpisał 50$, to jego rzecz i do tego używana. odpisał że to nieuczciwe.
sukinsyn on decyduje za mnie co jest uczciwe a co nie.
do tego sprawa utknęła jak zwykle na litnisku czy cholera wie gdzie.
4 wrzesnia przesyłka przyleciała. Do tej pory nie wiadomo co się z nią dzieje.
Żyjemy w dzikim kraju gdzie dalej nikomu na niczym nie zależy.

Amerykanie na deklaracji wpisują tyle, za ile sprzedali. Wpisanie innej kwoty jest nielegalne i nie możesz wymagać, zeby ktos łamał prawo.

jestes chorym czlowiekiem. raczej ty jestes nielegalny. wlasciciel przedmiotu decyduje o jego cenie a nie twoj idiotyczny wymysl.

Ja mam problem z przesyłką . Nadana w San Francisco 24 września. Według USPS dotarła 30 września do Frankfurtu skąd wyleciała dalej. Niestety traking na stronie USPS kończy się na Niemczech. Po stronie PP jest tylko informacja o nadaniu przesyłki w USA. Nie wiem co mogę zrobić Nadawca radzi czekać a ja odchodzę od zmysłów bo ileż może lecieć samolot z Niemiec do Polski?

Jestem w tej samej sytuacji co kolega wyżej. Paczka nadana 25.09, ale reszta dat taka sama. I wciąż cisza.