sprawa o zaległą płatność

Kupiłam dwa przedmioty od sprzedawcy z UK, wczesniej oczywiście pytałam o koszt łacznej wysyłki tych rzeczy i dodatkowe ubezpieczenie.

Po zakupie, (na który dostałam jeszcze dodatkowy rabat) napisałam wiadomość do sprzedawcy o przysłanie faktury do zapłaty. Niestety nie mogłam wysłać tej wiadomości ze strony realizacji transakcji (tylko ze strony przedmiotu), ponieważ pojawiał się komunikat ebaya, że sprzedawca nie oferuje wysyłki łacznej.

Sprzedawca odpowiedział dopiero po kilku dniach  i zapytał czy jeszcze coś mnie interesuje, gdyż posiada wiele rzeczy, których nie zdążył wystawić, w wiadomości ebay przysłał mi kilka propozycji + zdjęcia i ceny. Odpisałam mu na tą wiadomośc, ale niestety kontakt ponownie się urwał.

Wczoraj sprzedawca otworzył sprawę o zaległą płatność.

Na ebay, realizacja tej transakcji jest oznaczona "! Nie możesz kupić co najmniej jednego z poniższych przedmiotów, ponieważ sprzedawca nie podał kosztów wysyłki do wybranej lokalizacji."

Ponownie wysłałam prośbę o fakturę i skontaktowałam się z ebay.

Odpowiedź od ebay przyszła w ciągu godziny, ale niestety po angielsku i nie bardzo rozumiem jej sens, niby mam zignorować to ostrzeżenie. Tylko, że w tym ostrzezeniu straszą mnie konsekwencjami. Poza tym ja chcę zapłacić za oba przedmioty, ale bez kosztu wysyłki i faktury  nie mogę tego zrobić.

Sytuacja jest dość dziwna, sprzedawca ma same pozytywne komentarze i wiele transakcji na koncie.

Bardzo proszę o pomoc. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Zgodnie z tym ostrzeżeniem, jeżeli nie zapłacę do 24 maja, to ebay nałoży jakieś ograniczenia na moje konto.