Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
26-01-2015 19:19 — edytowano 26-01-2015 19:21
Jestem w podobnej sytuacji. Paczka z USA wysłana 12 stycznia, 16 dociera do Erlanger, KY, wylatuje ze stanów 20 stycznia i zaczyna się cyrk. Przez 2 dni nie miałem w ogóle jakiejkolwiek wiadomości. Napisałem w końcu mail do Pitney Bowes, po 20 minutach dostałem odpowiedz i automatycznie dostałem nowy numer, LPKEN i link do trackyourparcel.eu. Wg. Trackyourparcel paczka została wysłana 22 stycznia...i cisza. Dołączony był numer ABC. Dzisiaj tj. 26 stycznia zadzwoniłem do inpostu z pytaniem czy maja moja paczkę. Miła babeczka potwierdziła, że jest i że czeka na nadanie "polskiego numeru". Tego samego dnia, prarę godzin później status na trackyourparcel zmienił sie na "Received At HUB AMS". To gdzie w końcu jest moja paczka? W Amsterdamie czy w Polsce? Pojawił się też nowy numer: 051XXXXXXXXXXXX. Żaden kurier nie rozpoznaje tego numeru.
By było śmieszniej, dzisiaj dotarła moja paczka wysłana z USA 14 stycznia zwykłym USPS First Class Intl.
By było śmieszniej, dzisiaj dotarła moja paczka wysłana z USA 14 stycznia zwykłym USPS First Class Intl.