Witam, ja mogę napisać że u mnie wszystko było ok, choć też się niecerpliwiłem. Tak w skrócie. Kupiłem buty 10.10. Według ebay, zostały wysłane 15.10.

Przedmiot został wysłany i wszystkie informacje na temat śledzenia przesyłki pojawiały się na ebay, po kliknieciu na numer do śledzenia, miałem szczegóły jak podróżowały w stanach. Po jakimś czasie, pojawił się nowy numer iż przesyłka została przejęta do InPostu. I od tamtej pory jest nowy numer po którym możemy sprawdzić na trackyourparcel po czym przekierowuje nas na inpost. Od tej chwili przez 5 dni nic na tej stronie się nie zmieniło, a dziś otrzymałem buty 25.10. Po rozmowie z kurierem dowiedziałem się że paczka szła z Warszawy (mieszkam w woj. maz) i że często tak jest że InPost ma opóźnienia co do aktualizacji statusu przesyłki. Tak więc otrzymałem buty 15 dni od zapłaty,  jeden dzień przed czasem. Dla tych którzy czekają na swoje przesyłki, życzę troszkę cierpliwości, i czekajcie do ostatniego dnia. Jak na pierwszy zakup jestem zadowolony, ze się udało. Pozdrawiam.