dziwna sprawa
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
09-02-2011 15:04
W dniu 7.02.10 dostałem ofertę drugiej szansy, napisałem mail do "ebayPomoc" z prośbą o sprawdzenie tej oferty i sprzedającego. Otrzymałem odpowiedź: "Przeanalizowałam wszystkie dostępne informacje i ustaliliśmy, że oferta ta jest prawdziwa." Przed upływem końca oferty drugiej szansy, kupiłem przedmiot w dniu 8.02.10 i zapłaciłem przez PayPal. Dzisiaj tj 9.02.10 otrzymałem maila, z Działu Bezpieczeństwa eBay :"Informujemy, że następująca aukcja została administracyjnie zakończona: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Z naszych danych wynika, że jesteś licytantem lub kupującym w tej i / lub innych aukcjach sprzedającego, który wystawił powyższy przedmiot. Zdecydowanie odradzamy Ci realizację transakcji z tym sprzedającym." O co chodzi? Aukcja ta znikneła z zakładki Kupione, uzytkownik ma zablokowane konto, a eBay zareagował po fakcie. Przecież wiedzą, że zapłaciłem bo robiłem to z ich strony, to teraz mogą mi odradzać! Czy przedmiot może jescze przyjść czy jest to już na 100% nie? Co teraz powinienem robić?