Witam,

Przepraszam, że tak podczepiam się tutaj ale akurat proszę o pomoc, bo mam problem. Otóż - kupiłem 5 sztuk kart i zostały one wysłane opcją: Standard Int'l Shipping (koszt 4$ do Polski)- koleś mi napisał że wysłał je 18 lutego i do dziś mi nie przyszły. Boję się, że mogły gdzieś utknąć i zostać zagubione - przez Pocztę Polską, a sam już nie wiem czy czekać dalej czy leźć na pocztę i odszukać paczuszkę gdyż jest to zwykły list chyba (tak ja to rozumiem), tyle że z US (USA). Przedtem kupiłem od kogoś innego i też wysłał on tą samą formą do mnie - też to co wyżej wymieniłem ale list doszedł w lekko ponad tydzień a i nawet może w ciągu 7 dni ale teraz czekam i czekam i nic...

Przepraszam, że walnę takie standardowe pytanie ale...Ktokolwiek tutaj się orientuje ile czasu - ile dni - trwa ta wysyłka tym Standard Int'l Shipping??? (Wyczytałem gdzieś na necie, że od 4-21 dni ale nie wiem jak działa poczta w Ameryce więc nie wiem ile dokładnie...). Proszę, pomóżcie gdyż nie chcę czekać wiecznie na tą przesyłkę a i nie mam zamiaru pozwolić aby ją ta je***a Poczta Polska zgubiła gdyż inne potrafiły dojść, a tą nagle "wcięło"...

czekam na odpowiedź,

Pozdrawiam