maria74k
Użytkownik
w przeciewiństwie do zakładającego ten wątek, nie żyję ze sprzedaży na aukcjach, za to dużo na nich kupuję, a handlem w internecie zajmuję się dłużej niż wszelkie polskie serwisy aukcyjne. moją zasadą jest nie uzależniać się, dlatego tak naprawdę mam w nosie, czy mam konto na allegro czy gdziekolwiek, w każdej chwili mogę je mieć znowu, ponieważ teraz już wiem, żeby nie rejestrować konta prywatnego a jedynie kolejnej firmy, która używa innych łączy, innego adresu, itp itp 🙂 przecież nikt mi tak naprawdę nic nie zaboroni bo nie da rady 😄 takie działania skłaniają jedynie do kombinowania. ja oczywiście zrobię to legalnie ale wiele osób będzie podawać fałszywe dane i to dopiero stworzy niepewny rynek dla kupujących. lepiej mieć prawdziwych pod kontrolą niż nie móc kontrolować fałszerzy. ktoś uzależniony życiowo od sprzedaży na aukcjach zrobi wszystko, by tam wrócić, i wróci, podając nieprawdę. a, jeśli chodzi o kupowanie, to w zasadzie nie kupuję od osób prywatnych, a wszystko co firmy sprzedają na allegro, mają także w swoich sklepach internetowych, więc komu pracownicy allegro robią na złość? sobie samym robią na złość. kupię to samo, u tych samych osób, tylko one nie zapłacą od tego prowizji, bo włożę to do koszyka w ich sklepie internetowym a nie przez konto aukcyjne. oczywiście tępy najemnik rozsyłający przez 8godzin skopiowane kawałki regulaminu nie myśli tymi kategoriami. zastanawiam się w ogóle, czy myśli...