cezcez_pl
Użytkownik
No patrz, to ciebie łatwiej urzec, niż mnie. Mam nadzieję, że nie tylko tu wylałaś swoje żale...? 🙂

maria74k
Użytkownik
zastanawiam się dlaczego ludzie, którzy nic nie mają do powiedzenia w danym temacie, zabierają głos?
z allegro jesteś? bo właśnie im wysłałam link do tego forum i chwilę po tym ty odpowiedziałeś. jesteś tym niekompetentnym złośliwcem odbierającym maile na allegro? złośliwość i nic konkretnego do powiedzenia, cechy masz takie same jak oni.

cezcez_pl
Użytkownik
Podziwiam twoją przenikliwość i bystrość umysłu 😛

squadack
Użytkownik
Masakra - Ty masz jeszcze siłę tu siedzieć i odpowiadać?

--
RoMan
squadack O Mnie...

--
RoMan
squadack O Mnie...

maria74k
Użytkownik
cezcez_pl: "Mam nadzieję, że nie tylko tu wylałaś swoje żale...?"
ja zaś nie powdziwiam bystrości twojego. jak zapewne zdąrzyłeś zauważyć, to nie ja założyłam ten wątek a jedynie go kontynuuję. pomysły jednak masz dobre, czemu by się ograniczać tylko do tego formu? 😉
cezcez_pl: "Napisz o tym do 'Przyjaciółki'" wyżej, w wypowiedzi do kogoś innego: "Napisz do Bravo Girl". Chciałbyś to jeszcze przed snem przeczytać w łożku?

maria74k
Użytkownik
-> kazekach (w obronie cezcez)"Wojowanie to cecha mężczyzny, resztę dopowiedz sobie sam."
Mężczyzna radzący płakać pod kościołem, znający się na literaturze dojrzewających nastolatek i czytający Przyjaciółkę przed snem, nie wydaje mi się być kobiecy 😄 nietrafiony komentarz w stosunku do tego - (a może tej? hybryda jest rodzaju żeńskiego, choć płci nijakiej) - więc powiedzmy - osobnika...

maria74k
Użytkownik
w przeciewiństwie do zakładającego ten wątek, nie żyję ze sprzedaży na aukcjach, za to dużo na nich kupuję, a handlem w internecie zajmuję się dłużej niż wszelkie polskie serwisy aukcyjne. moją zasadą jest nie uzależniać się, dlatego tak naprawdę mam w nosie, czy mam konto na allegro czy gdziekolwiek, w każdej chwili mogę je mieć znowu, ponieważ teraz już wiem, żeby nie rejestrować konta prywatnego a jedynie kolejnej firmy, która używa innych łączy, innego adresu, itp itp 🙂 przecież nikt mi tak naprawdę nic nie zaboroni bo nie da rady 😄 takie działania skłaniają jedynie do kombinowania. ja oczywiście zrobię to legalnie ale wiele osób będzie podawać fałszywe dane i to dopiero stworzy niepewny rynek dla kupujących. lepiej mieć prawdziwych pod kontrolą niż nie móc kontrolować fałszerzy. ktoś uzależniony życiowo od sprzedaży na aukcjach zrobi wszystko, by tam wrócić, i wróci, podając nieprawdę. a, jeśli chodzi o kupowanie, to w zasadzie nie kupuję od osób prywatnych, a wszystko co firmy sprzedają na allegro, mają także w swoich sklepach internetowych, więc komu pracownicy allegro robią na złość? sobie samym robią na złość. kupię to samo, u tych samych osób, tylko one nie zapłacą od tego prowizji, bo włożę to do koszyka w ich sklepie internetowym a nie przez konto aukcyjne. oczywiście tępy najemnik rozsyłający przez 8godzin skopiowane kawałki regulaminu nie myśli tymi kategoriami. zastanawiam się w ogóle, czy myśli...

cezcez_pl
Użytkownik
squadack - zajrzałem pierwszy raz chyba od pół roku 🙂

cezcez_pl
Użytkownik
mariakoziol - Chciałbyś to jeszcze przed snem przeczytać w łożku?
Na sen znakomicie dzoiałają twoje wypociny. Takich bezkrytycznych bredni dawno nie czytałem. 🙂

maria74k
Użytkownik
to świetnie tłumaczy, dlaczego chcesz je jeszcze raz przeczytać w łóżku, z ulubioną gazetą w ręce