Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-12-2009 21:05
dodam też, że miałam kilka wezwań na policję bo podobno kupowałam podróbki. zapytałam na policji jakie, odpowiedziano mi raz, że buty adidasy na przykład, a nigdy w życiu ani w adidasach nie chodziłam ani tym bardziej nie kupowałam bo to przede wszystkim nie mój styl. innym razem chodziło o cos równie absurdalnego. podobno moje dane podało im allegro. powiedziałam na policji, że skoro allegro wie co kupowałam, to niech im udzieli informacji od kogo kupiłam, bo ja zaprzeczam że takowe zakupy kiedykolwiek robiłam. burdel tam mają straszny, niekompetentną obsługę i narażają tym ludzi na straty finansowe i włóczenie się po komendach. na dodatek dziś się przekonałam, jak zlośliwi są obsługujący u nich pracownicy. w odwecie za upomnienie zablokują konto pod byle pretekstem... zachowania rodem z przedszkola... a najgorsze jest to, że w ostatnich opisanych przypadkach to ja jestem ofiarą, na której wyłudzono dopłaty poza aukcją po 1-5zł poza aukcją do sztuki albo ponowne zapłacenie za zapłacony już i dostarczony towar. ok, wówczas zapłaciłam i dostałam, teraz zapłaciłam drugi raz, ale zrobiłam to po to, by mi odblokowali konto... dopłaciłam po 5zł do kilkudziesięciu worków o wartości rynkowej poniżej 4zł, po to, by odblokowali konto... zmusili mnie do wsparcia oszustów, którym nie dosć, że oddali prowizję, to jeszcze pozwolili wyłudzić na mnie ponad 100% wartości na sztuce. ci ludzie jednak nie mają zablokowanego konta, pomimo, że mają 500 - 600 negatywów! a to ze mnie zrobili oszusta, któremu zablokowali konta, choć nie miałam ani jednego negatywa. allegro poprostu wspiera cwaniaków i oszustó, i pozwala na oszukiwanie, choćby przez to, że pozwala na istnienie opisów małymi literkami gdzieś dopisanych, że poza aukcją należy do każdej sztuki dopłacić 1zł...