Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
10-02-2010 23:11
witam was wszystkich ja miałem poodobny przypadek gosciu mnie oszukał na kwote 300 zł mial mi wykonac serwis internetowy najpierw żadał 2 tys zł jednak wpłaciłem mu zaliczke w w ysokosci 300 zł takze poprzez aukcje na allegro po dwóch dniach kontakt sie urwał po miesiacu skierowąłem na komende wniosek ;po miesiacu kolejnym otrzymałem od policji zawiadomienie ze jest wszczete dochodzenie po dwóch miesiacach otrzymuje kolejny swistek z komendy ze dochodzenie zostało zamkniete poniewaz jest utrudniony kontakt z tym osobnikiem(wyjechał za granice) wiec ja sie odwoluje i pisze ze co mnie to interesuje policja jest po to by scigał takich tłumoków wtej chwili sprawa jest w sadzie prawdopodobnie zostanie umorzona bo cwaniaczek sobie wyjechał a ojciec wkreca policji ze niema znim kontaktu i tak to nasza policja dziala jesli ten gosc okórym piszecie bedzie niedostepny tzn niemaierza go tutajw polsce to juz po pieniadzach chyba ze do jego rodziców bedziecie zakłądac sprawy cywilne to tym szybciej odzyskacie pieniądze życze powodzenia