kamillust
Użytkownik
No właśnie! przeciez te opinie byly podstawa tego ze temu gnojkowi zaufalam:) jeszcze jak z nim rozmawialam na poczatku to mowil ze jedna pani kupila od niego chyba z 10 sztuk tych konsol i ze na jedna dostawe czekala tydzien:) ale czlowiek glupi i naiwny. Tak czy inaczej witam wszystkich, ja tez zakupilam xboxa i tez przelewem wiec mam problem, w piatek rozmawialam z prowadzacym sprawe policjantem, kazde zgloszenie w polsce to odrebna sprawa wiec gnojek bedzie mial w kazdym miescie gdzie jest oszukana osoba postawione zarzuty, chyba ze odda pieniadze w co szczerze watpie. jestem tylko ciekawa na co liczy bo nie sadze zeby sobie za te pieniadze spokojnie zyl:) jedyne co nam pozostaje to czekac na dzialania policji lub tak jak ktos juz wspomnial udac sie do komornika, pytanie co w tym wypadku bedzie bardziej skuteczne:) a najgorsze jest w tym wszystkim to ze teraz moje dziecko musi sprzedac swoja PSP zeby dostac XBOXa bo nie stac nas juz na dwie konsole...i codziennie czekal na kuriera...kurcze chociazby z tego powodu nie odpuszcze tej sprawy!