Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
06-05-2007 21:26
Czesc!!! Jest tu moze ktos???;-)
Mam podejrzenia co do jednego nowego uzytkownika
ktory ostatnio wystawil duzo telefonow bardzo
atrakcyjnych,nie chce podawac na forum publicznym
kto to gdyz po pierwsze moge sie mylic a po drugie
nie chce go wystraszyc
raz juz zostalam oszukana na ebayu dlatego teraz bardzo szczegolna uwage zwracam na nowych bardzo atrakcyjnych sprzedajacych i ich super oferty
nie wiem co zrobic
z jednej strony nie chcialabym pochopnie posadzac
a z drugiej nie pasuje mi to ze wczesniej wystawil aukcje "Pozytyw za pozytyw" i nie ukrywal tego ze to tylko przyjacielska wymiana w ktorej nikt nikomu nic nie placi tylko sie wymienia pozytywem a obiektem tytuowym aukcji bylo zdjecie ktore wysylal na emaila
jezeli kogos interesuje kogo mam na mysli to wysle
na majla gdyz nie chcialabym pochopnie wyciagac wnioskow
a z drugiej strony wolalabym zapobiec kolejnym oszustwom,
bo jak ja zostalam oszukana to czekalam i czekalam ze byc moze ten oszust wkoncu wysle telefon i nie zaglodalam na ebay potem przegladam aukcje i ten koles w jeden dzien zarobil 1000zl, skontaktowalam sie po 2 tygodnaich z tymi co wygrali aukcje . Z 4 osob 2 odpowiedzialy i te 2 osoby podobnie jak ja wciaz sie ludza ze otrzymaja to za co zaplacily... i tak oto po tym zdarzeniu czesto przegladam aukcje i zastanawiam sie pod jakim nickiem
teraz naciaga innych
pozdrawiam bardzo serdecznie
Mam podejrzenia co do jednego nowego uzytkownika
ktory ostatnio wystawil duzo telefonow bardzo
atrakcyjnych,nie chce podawac na forum publicznym
kto to gdyz po pierwsze moge sie mylic a po drugie
nie chce go wystraszyc
raz juz zostalam oszukana na ebayu dlatego teraz bardzo szczegolna uwage zwracam na nowych bardzo atrakcyjnych sprzedajacych i ich super oferty
nie wiem co zrobic
z jednej strony nie chcialabym pochopnie posadzac
a z drugiej nie pasuje mi to ze wczesniej wystawil aukcje "Pozytyw za pozytyw" i nie ukrywal tego ze to tylko przyjacielska wymiana w ktorej nikt nikomu nic nie placi tylko sie wymienia pozytywem a obiektem tytuowym aukcji bylo zdjecie ktore wysylal na emaila
jezeli kogos interesuje kogo mam na mysli to wysle
na majla gdyz nie chcialabym pochopnie wyciagac wnioskow
a z drugiej strony wolalabym zapobiec kolejnym oszustwom,
bo jak ja zostalam oszukana to czekalam i czekalam ze byc moze ten oszust wkoncu wysle telefon i nie zaglodalam na ebay potem przegladam aukcje i ten koles w jeden dzien zarobil 1000zl, skontaktowalam sie po 2 tygodnaich z tymi co wygrali aukcje . Z 4 osob 2 odpowiedzialy i te 2 osoby podobnie jak ja wciaz sie ludza ze otrzymaja to za co zaplacily... i tak oto po tym zdarzeniu czesto przegladam aukcje i zastanawiam sie pod jakim nickiem
teraz naciaga innych
pozdrawiam bardzo serdecznie