- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
14-02-2024 06:07
Na UK proszę nie rozmieszać oni nie rozróżniają produktu . Chce kupić oprawki Dolce &Gabbana. Zadaje pytanie kto jest producentem. Odpowiedź włosi . Pytam onaczej . Marka włoska tyko gdzie je wyprodukowano we Włoszech czy Chinach . Odpowiedź " a czy to istotne , ja nie wiem " To sprawdź piszę i z łaską sprawdził , okazało się made in China . Dla nich to nie róznica . To nie idzie do Optyka to mu wyjaśni . To jak garnitur kupiony szyty na miarę u krawca a kupiony w markecie . Skąd to wiem bo kupiłem w USA D&G gdzie na szczęście sprzedawca odpisał mi , że są włoskie a otrzymałem made in China. Rama nie wyważona , zauszniki krzywe i to NOWE oprawki . Angole nie odróżniają albo udają wprowadzając klienta w bład gdzie produkowane są produkty . Sami niech sobie chińszczyzne noszą. Sprzedawca z USA za to że napisał czarno na bialym, że wloskie stracił ponad 100 $ + wysyłka i oplaty importowe 23% .
Tak więc pytać i żądać odpowiedzi na piśmie. Jeżeli się nie zgadza producent to oszustwo. W Polsce kupowałem i z powrotem kupuję bo okazało się że są tańsze i made in Italy i widać, czuć jakość . Wyważona rama i proste. Nie ma problemu z wstawieniem szkieł progresywnych i leżą jak powinny co wpływa na jakość patrzenia . To czy warto ryzykować każdy sam zdecyduje . Najśmieśniejsze ze na OLX te same o 50% taniej nowe .