- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
02-11-2020 12:57
Dziękuję za uwagi.
Od 12 lipca 2019 obowiązuje nowa ustawa o dokumentach publicznych, i obecnie nawet banki mogą jedynie prosić o okazanie dowodu i spisać dane niezbędne do weryfikacji osoby.
Paypal to zwykły parabank typu Amber Gold. Postępowanie tej firmy - po przeczytaniu wielu tematów na forum, jak ta firma - okrada sprzedawców, tylko to potwierdza.
Wolę nie mieć tego konta paypal niż potem spłacać chwilówki.
Jak się okazało nie można zmienić raz wpisanej daty urodzenia na paypal, oni nie mogą tego poprawić, a ta którą wpisałam na poczatku byla pierwsz lepsza jaka przyszła mi do głowy - paypal napisało, że w takiej sytuacji muszę założyć nowe konto.
Podobno w grudniu na paypal ma pojawić się jakiś ayden. ???
Poza tym karta walutowa kantoru Alior Banku rozwiązuje problem i nikt mnie nie będzie przy tej karcie okradał na prowizjach... Przelewy z kantoru też są bez prowizji... Myślę, że to lepsze rozwiązanie niż paypal.
Jeśli idzie o oszukańcze maile... Mam kika adresów na gmail. Tylko dwa z nich zostały zgłoszone w paypal i ich trusty i tylko na te dwa maile przychodzi informacja o rzekomej wpłacie na moje konto paypal. Te wiadomości na obu mailach mają ten sam tytuł i tą samą godzinę otrzymania. Stąd mój wniosek, że jedna z tych firm handluje danymi osobowymi.