A oto odpowiedź z "pomocy" EBay z dziś rana:

Cześć,

Dziękujemy za przesłanie do serwisu eBay informacji o pozycji zakupionej w "arveensingh2012". Nazywam się Neha. Z przyjemnością Ci pomożemy.

Rozumiem, że chcesz wiedzieć, dlaczego usunięto informacje zwrotne sprzedającego i co było w nim złe. Przepraszam za niedogodność spowodowaną przez to transakcję. Pozwól mi wyjaśnić naszą politykę informacyjną.

Sprawdziliśmy Twoją sprawę i dowiedzieliśmy się, że usunięte sprzężenie zwrotne zostało dostosowane do jednego z naszych kryteriów usuwania informacji zwrotnych. Pamiętaj, że nasza decyzja o usunięciu opinii nie oznacza, że ​​zidentyfikowane opinie są szkodzące lub w inny sposób niezgodne z prawem.

Jednakże, w celu ochrony wszystkich naszych członków, poufne informacje o kontach indywidualnych. Mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jestem w stanie podać konkretnych szczegółów dotyczących wyników naszego dochodzenia.

Chcemy zapewnić, że nasz rynek jest bezpieczny i sprawiedliwy zarówno dla kupujących, jak i sprzedawców i jest to jedna z wielu inicjatyw, które wprowadziliśmy, aby chronić sprzedających przed nadużyciami.

Doceniamy twoje zrozumienie.

Z poważaniem,

Neha

Serwis klienta eBay

Prowadzili dochodzenie! I'am imprest!!! Sprzężenie zwrotne wyśledzili- no BOMBA!!!

Pytanie: to portal aukcyjny czy jakieś CIA??? Niejawność informacji w stylu "wiem ale powiedziec nie mogie..."