- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
27-09-2017 16:41 — edytowano 27-09-2017 16:45
A oto odpowiedź z "pomocy" EBay z dziś rana:
Cześć,
Dziękujemy za przesłanie do serwisu eBay informacji o pozycji zakupionej w "arveensingh2012". Nazywam się Neha. Z przyjemnością Ci pomożemy.
Rozumiem, że chcesz wiedzieć, dlaczego usunięto informacje zwrotne sprzedającego i co było w nim złe. Przepraszam za niedogodność spowodowaną przez to transakcję. Pozwól mi wyjaśnić naszą politykę informacyjną.
Sprawdziliśmy Twoją sprawę i dowiedzieliśmy się, że usunięte sprzężenie zwrotne zostało dostosowane do jednego z naszych kryteriów usuwania informacji zwrotnych. Pamiętaj, że nasza decyzja o usunięciu opinii nie oznacza, że zidentyfikowane opinie są szkodzące lub w inny sposób niezgodne z prawem.
Jednakże, w celu ochrony wszystkich naszych członków, poufne informacje o kontach indywidualnych. Mam nadzieję, że rozumiesz, że nie jestem w stanie podać konkretnych szczegółów dotyczących wyników naszego dochodzenia.
Chcemy zapewnić, że nasz rynek jest bezpieczny i sprawiedliwy zarówno dla kupujących, jak i sprzedawców i jest to jedna z wielu inicjatyw, które wprowadziliśmy, aby chronić sprzedających przed nadużyciami.
Doceniamy twoje zrozumienie.
Z poważaniem,
Neha
Serwis klienta eBay
Prowadzili dochodzenie! I'am imprest!!! Sprzężenie zwrotne wyśledzili- no BOMBA!!!
Pytanie: to portal aukcyjny czy jakieś CIA??? Niejawność informacji w stylu "wiem ale powiedziec nie mogie..."