- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
02-08-2016 15:04 — edytowano 02-08-2016 15:05
dlatego nie korzystamy z ebay bo ebay okrada nas !. Mnie okradł po raz kolejny - ostrzegam wszystkich kupującyh i sprzedających na ebay. Ja zostałem okradziony juz ktoryś raz.
eBay zabrał mi pieniadze i towar. Generalnie chodziło niby o drobnostke - kupujacy stwierdził że towar (odzież) mimo ze ma wszystkie etykiety ale został wyprasowany żelazkiem nie jest nowy bo był wyprasowany żelazkiem ( co jest jakims absurdem zwykłe sklepy także prasuje rzeczy po przymiarkach klientów). Przed zalożeniem sporu zgodzilem sie na zwrot ale na jego koszt bo nie czulem sie w zadne sposob winny skoro wiem że towar był nowy - on zalozył spor o niezgodność ( że jak wyprasowany tzn że używany) i go wygrał. Wygrał spór o niezgodnosc z opisem tzn ze otrzymuje pieniadze i ma towar za darmo.
Złodziejstwo ze strony eBay do kwadratu - takiego złodziejstwa jeszcze nie widziałem.
pozniej jak zawsze - udają że chcą pomóc ale NIGDY NIE POMAGAJĄ
Zawsze mam od nich wiadomości.
"Strasznie przepraszam"
"Bądźcie pewni, że jestem naprawdę zainteresowana w rozwiązywaniu tego problemu dla ciebie"
"Dziękuję za pobyt u nas i wybierając jako eBay internetowym rynku wybór wiem, jak trudne to jest być sprzedawcą."
"Zniechęcanie i doświadczenie z twojej strony, mogę was zapewnić, że sytuacje takie jak te są bardzo rzadkie w serwisie eBay."