dlatego nie korzystamy z ebay bo ebay okrada nas !.  Mnie okradł po raz kolejny - ostrzegam wszystkich kupującyh i sprzedających na ebay. Ja zostałem okradziony juz ktoryś raz.

eBay zabrał mi pieniadze i towar. Generalnie chodziło niby o drobnostke - kupujacy stwierdził że towar (odzież) mimo ze ma wszystkie etykiety ale został wyprasowany żelazkiem nie jest nowy bo był wyprasowany żelazkiem ( co jest jakims absurdem zwykłe sklepy także prasuje rzeczy po przymiarkach klientów). Przed zalożeniem sporu zgodzilem sie na zwrot ale na jego koszt bo nie czulem sie w zadne sposob winny skoro wiem że towar był nowy - on zalozył spor o niezgodność ( że jak wyprasowany tzn że używany) i go wygrał. Wygrał spór o niezgodnosc z opisem tzn ze otrzymuje pieniadze i ma towar za darmo. 

Złodziejstwo ze strony eBay do kwadratu - takiego złodziejstwa jeszcze nie widziałem.

pozniej jak zawsze - udają że chcą pomóc ale NIGDY NIE POMAGAJĄ

Zawsze mam od nich wiadomości.

"Tak mi przykro"
"Strasznie przepraszam"
"Bądźcie pewni, że jestem naprawdę zainteresowana w rozwiązywaniu tego problemu dla ciebie"
"Dziękuję za pobyt u nas i wybierając jako eBay internetowym rynku wybór wiem, jak trudne to jest być sprzedawcą."
"Zniechęcanie i doświadczenie z twojej strony, mogę was zapewnić, że sytuacje takie jak te są bardzo rzadkie w serwisie eBay."

Pamietajcie że to jest zawsze kłamstwem i eBay nigdy póżniej nie pomaga. Jedynie co robia to wysyłaja odnosniki do jakis bezensoiwanych informacji i zmiekczaja sprawe aby upłynął czas.
Nigdy w niczym realnie nie pomogli - jedynie co potrafia robci to wysylac odnosniki i automatycznie wklejac wiadomsoci ktore sa często bezsensu.