witam już raz pisałam do serwisu ebay ale po upływie 48 godz.  nie otrzymałam żadnej odpowiedzi!!! Więc piszę jeszcze tu. W dniu 21-05-2014 zakupiłam telefon iphone5, zapłaciłam za niego tego samego dnia( mam potwierdzenie przelewu) jednak Pani Małgorzata podała złe konto bankowe i pieniądze wróciły do mnie z powrotem. Skontaktowałam się z tą Panią i podała mi nowy nr konta bankowego na który wysłałam pieniądze przelewem (26-05-2014 data wykonania, również mam potwierdzenie tej transakcji). Nie mam kontaktu ze sprzedawcą i nie odpisuje na moje maile z pytaniem czy przedmiot został wysłany. w dniu 27-05-2014 Pani Małgorzata ponownie wystawiła ten sam przedmiot na sprzedaż, a przecież ja już zapłaciłam za niego. Podany nr telefonu o który poprosiłam ebay o sprzedawcy nie odpowiada. Nie wiem co mam teraz robić, ponieważ chcę otrzymać produkt który zakupiłam, a realizacja tej transakcji trwa juz tydzień czasu. Więc proszę o pomoc jak odzyskać moje pieniądze. (http://www.ebay.pl/itm/NOWY-NIEAKTYWOWANY-IPHONE-5-BIA-Y-64-GB-GWARANCJA-/331207399292?pt=LH_Default...
Paula