maria74k
Użytkownik
szybko Ci to wytłumaczę. pierwszy zakup jaki zrobiłam na ebay'u z konta prywatnego, kilka wiele lat temu, to był samochód. facet po wygraniu go przeze mnie za pewną kwotę zawołał po aukcji o dopłatę bo mu się za tę kwotę jednak nie opłaca go sprzedawać, więc do transakcji nie doszło. nie kupuję długopisów po złotówce jak inni, żeby sobie dobić komentarzy, a jeśli już kupuję, to kontrety. póżniej kupiłam sobie telefon w USA i nigdy nie znalazłam go w zakupionych przedmiotach. Ta sprawa do dziś mnie intryguje, co się stało, że po zalicytowaniu na zasadzie "kup teraz" nie miałam ani potwierdzenia zakupu ani nie znalazłam przedmiotu z zakladce z kupionymi. Innym razem wystawiłam jeden przedmiot, a opisie dodałam, że kolor tego przedmiotu można sobie wybrać, i podałam, jakie kolory są dostępne - aukcja przez administrację została z niezrozumiałych dla mnie względów potraktowana jako wieloprzedmiotowa, choć wystawiona była 1szt tylko. Sprzedaż tutaj po tym zdarzeniu przestała mi się podobać. a jeśli chodzi o konto firmowe, to nie znasz historii, a przecież piszę prywatnie, więc używam loginu prywatnego.
Ponadto, Ty też nie zachwycasz ilością komentarzy, więc nie jesteś dla mnie osobą, która ma prawo zwracać uwagę na ten fakt innym.