Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
04-12-2009 23:22
szybko Ci to wytłumaczę. pierwszy zakup jaki zrobiłam na ebay'u z konta prywatnego, kilka wiele lat temu, to był samochód. facet po wygraniu go przeze mnie za pewną kwotę zawołał po aukcji o dopłatę bo mu się za tę kwotę jednak nie opłaca go sprzedawać, więc do transakcji nie doszło. nie kupuję długopisów po złotówce jak inni, żeby sobie dobić komentarzy, a jeśli już kupuję, to kontrety. póżniej kupiłam sobie telefon w USA i nigdy nie znalazłam go w zakupionych przedmiotach. Ta sprawa do dziś mnie intryguje, co się stało, że po zalicytowaniu na zasadzie "kup teraz" nie miałam ani potwierdzenia zakupu ani nie znalazłam przedmiotu z zakladce z kupionymi. Innym razem wystawiłam jeden przedmiot, a opisie dodałam, że kolor tego przedmiotu można sobie wybrać, i podałam, jakie kolory są dostępne - aukcja przez administrację została z niezrozumiałych dla mnie względów potraktowana jako wieloprzedmiotowa, choć wystawiona była 1szt tylko. Sprzedaż tutaj po tym zdarzeniu przestała mi się podobać. a jeśli chodzi o konto firmowe, to nie znasz historii, a przecież piszę prywatnie, więc używam loginu prywatnego.
Ponadto, Ty też nie zachwycasz ilością komentarzy, więc nie jesteś dla mnie osobą, która ma prawo zwracać uwagę na ten fakt innym.
Ponadto, Ty też nie zachwycasz ilością komentarzy, więc nie jesteś dla mnie osobą, która ma prawo zwracać uwagę na ten fakt innym.