pagan_inc
Użytkownik
słuchajcie mam takie pytanko - kilka dni temu kupiłem na ebayu angielskim telefon samsunga. Brat akurat do 20 maja jest w UK więc myślałem pochopnie ,że wygram aukcje - sprzedawca poda mi swój numer konta , ja przekaże ten numer konta i dane sprzedajacego bratu a ten wpłaci mu należność i jednoczesnie ten sprzedawca wysle produkt do anglii czyli do mojego brata . Niestety ten many nie ma konta bankowego - płatności domaga się tylko przez paypala a ja mam tylko konto bankowe - nie ma kredytowego więc nawet nie moge założyć konta paypal , brat wątpie by w tym wszystkim sie połapał zważywszy ,że cieżko u niego z angielskim więc sam z UK nie założy bez pomocy - sprzedawca bardzo honorowo zaproponowal ze moge bez konsekwencji wycofac sie z aukcji i musze jedynie powiadomic o tym ebaya zeby nie obciazali jego prowizją - mam pytanie - czy naprawde bez konsekwencji tak moge zrobic? czy tez ebay będzie ode mnie starał się uzyskac jakies roszczenia za rezygnacje z zakupu spowodowaną niemożliwoscia zalozenia konta paypal?