Drugie konto w PP (specjalne)
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
02-01-2010 22:00
Aktualnie posiadam 2 konta pp zarejestrowane w usa. Jedno specjalne i jedno osobiste. Czy moge przekwalifikowac konto osobiste na specjalnie i posiadac 2 konta specjalne czy pp ma jakis zapisek w swoim regulaminie odnosnie ilosci kont pp ?
Ps. Przypomne tylko, ze zmiana konta osobistego zostala wymuszona przez pp ktory blokuje mi wplaty na 21 dni od kontrahentow na koncie specjalnym. Jeden z kupujacych wytoczyl mi spor i nawet po dostarczeniu wymaganej dokumentacji do pp i tak zostal on rozstrzygniety na kozysc kupujacego i od tamtej pory pp blokuje wplaty na 21 dni. I jeszcze jedna ciekawostka - obsluga klienta w polskiej sekcji pp jest tragiczna. Dzwonilem do nich z 5x i za kazdym razem rozmawialem z innym konsultantem i kazdy mowil co innego a na niektore zadane pytania poprostu nie znali odpowiedzi !!!
Wiecej informacji uzyskalem na tutejszym forum anizeli dzwoniac do pp
Ps. Przypomne tylko, ze zmiana konta osobistego zostala wymuszona przez pp ktory blokuje mi wplaty na 21 dni od kontrahentow na koncie specjalnym. Jeden z kupujacych wytoczyl mi spor i nawet po dostarczeniu wymaganej dokumentacji do pp i tak zostal on rozstrzygniety na kozysc kupujacego i od tamtej pory pp blokuje wplaty na 21 dni. I jeszcze jedna ciekawostka - obsluga klienta w polskiej sekcji pp jest tragiczna. Dzwonilem do nich z 5x i za kazdym razem rozmawialem z innym konsultantem i kazdy mowil co innego a na niektore zadane pytania poprostu nie znali odpowiedzi !!!
Wiecej informacji uzyskalem na tutejszym forum anizeli dzwoniac do pp