Zostalem oszukany przez paypal !
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
12-02-2009 11:16
Witam jakies 3-4 tygodnie temu zaplacilem za uslugi do pewnej firmy do anglii karta kredtyowa zaplacilem jako gosc nie logujac sie do systemu paypal. Wplata zostala zamrozozna z nieznaych mi pryczyn jest to 260 funtow jakies 1300zl , musialem te kwote wyslac jeszcze raz od kogos innego ... Dzwonilem do paypal i obiecano mi kontakt w ciagu 48h mija 4 tydzien , zero kontaktu , a jak dzwopnie na infolinie kaza mi czekac kolejen 48h, kontaktowalem sie z 3 niezaleznymi adwoakatami poniewaz posiadam wielka firme i paru radcow jest mi potzebnych , kazdy z nich przyznal mi ze zostalem oszukany a moje pieniadze zostaly rozporzadzaone nie zgodnie z moim zamierzeniem czyli zwykle oszustwo na terenie RP , dodatkowo adwokat powiedzial mi ze to jest taka polityka tej firmy , na dniach robie doniesienie do prokuratury, wysylam pismo do ministra i prezydenta,email do polsatu i tvn zostal wyslany mam tam tez bardzo dobrych znajomych a problem pp i oszustw jakie ta firma dokonuje w polsce jest nagminny,Pani Emilio moze Pani mi pomoze i odratuje sytuacje i reputacje tej zlodziejskiej firmy w polsce....