- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
11-12-2019 13:11
Mam problem identyczny jak wielu z was Hiszpan po dwóch miesiącach zgłosił że przedmiot jest niezgodny z opisem, uszkodzony i żąda zwrotu pieniędzy 1700zł. Z tego co czytam to jestem na przegranej pozycji. A ja sie pytam co on robił dwa miesiace z tym przedmiotem ze dopiero teraz jest uszkodzony a nie 2 miesiące temu. Jest to specyficzny przedmiot nie dostępny do kupienia dosłownie nigdzie a uszkodzenia wskazują na to że zrobił kopię i podczas tworzenia jej przedmiot został zniszczony. Tak więc skoro ma juz kopię moze sobie odzyskać pieniądze. Myślę ze to nie pierwszy raz i dobrze wiedział co robi od samego początku, bo przy sprzedaży dałem cenę dosyć wysoką wręcz zaporową i bardzo szubko to kupił. Nie zdziwie sie jak za jakiś czas będzie dostępny identyczny towar na ebay szczególnie że kupujący sprzedaję tego typu części. Narazie sprawa ejst w toku ale PayPal i czekam na odwiedź ale czytając ten temat jest przerażony skalą. A wygląda na to ze nie ma pozytywnego wyjścia z sytuacji. W aukcji zaznaczyłem ze nie przyjmuję zwrotów.